میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7989 عنوان بانک خون بند ناف رویان 751 بازدید | 17 پست دوستان تازگی کسی خون بند ناف فرزندش رو ذخیره کرده ؟قبلش ازمایشات خاصی داره ؟ لایک نکنید🙂↔️ 1403/07/12 | 01:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلا۲_۲ عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 من هفته بعد باید ثبت نام کنم میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7989 من هفته بعد باید ثبت نام کنم شما هم ماه هشتی؟ لایک نکنید🙂↔️
طلا۲_۲ عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 شما هم ماه هشتی؟ اره عزیزم ۳۴ هفته و ۳ روزم میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
پیوند_ عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 9401 عجب پدر و مادر آینده نگریخوش به حال فرزندتون😍 معجزه کن صبر مرا
میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7989 اره عزیزم ۳۴ هفته و ۳ روزم منم 31 هفته و 0 روزمگفتن هزینش نزدیک 12 میشه لایک نکنید🙂↔️
طلا۲_۲ عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 منم 31 هفته و 0 روزمگفتن هزینش نزدیک 12 میشه اره ۱۱ و ۳۰۰ فکر کنم ببین اگ شرایطش رو داشتی حالا بچه ب دنیا اومد هدیه جمع شد یا پول دستت بود اجاره ۱۰ سالشو بگیر هم تخفیف داره هم تاااا ۱۰ سال خیالت راحته فک کنم ۴ ۵ تومن باشه ولی می ارزه ها میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7989 اره ۱۱ و ۳۰۰ فکر کنم ببین اگ شرایطش رو داشتی حالا بچه ب دنیا اومد هدیه جمع شد یا پول دستت بود اجاره ... اره اون برای بعدشهیعنی اضافه میشه به هزینه ی اولیهذخیره کنیم برای ایندهامیدوارم زود پیشرفت کنن واقعا به مرحله ی عملی برسه دیدم پارکینسون رو هم نوشته بودن در مرحله ی ازمایش لایک نکنید🙂↔️
طلا۲_۲ عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 اره اون برای بعدشهیعنی اضافه میشه به هزینه ی اولیهذخیره کنیم برای ایندهامیدوارم زود پیشرفت کنن واقعا ... اره ان شاءالله هرچی باشه برای آینده بچه خیلی خوبه دور از جون همه باشه پسردایی همسرم چندساله تصادف کرده قطع نخاع شده ۳۰ سالش اون اوایل گفته بودن اگه بچه داشت و سلول های بنیادی داشتن یا اگر برادرزاده ش سلول داشت ۸۰ درصد میتونستن درمانش کننک نداشتن و نشد میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7989 اره ان شاءالله هرچی باشه برای آینده بچه خیلی خوبه دور از جون همه باشه پسردایی همسرم چندساله تصادف کر ... چقدر ناراحت کنندهاره درستهادم 4تا وسیله کمتر بخره ارزشش رو داره.شما ورزشای بارداری روشرکت کردی؟تصمیمت برا زایمان چیه لایک نکنید🙂↔️
طلا۲_۲ عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 چقدر ناراحت کنندهاره درستهادم 4تا وسیله کمتر بخره ارزشش رو داره.شما ورزشای بارداری روشرکت کردی؟تصمیم ... اره اتفاقا فردا هم کلاس دارم خودم خیلی طبیعی دوست دارم حقیقتش یکم از سزارین و درد بعدش ک نتونم بخاطر بخیه و درد از پس بچه بر بیام میترسم بخاطر همین طبیعی میخوام اما متاسفانه بچم نچرخیده هنوز🤣🤣و بریچ تااخر ماه اگه نچرخه هفته اول آبان سزارین میشم میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7989 اره اتفاقا فردا هم کلاس دارم خودم خیلی طبیعی دوست دارم حقیقتش یکم از سزارین و درد بعدش ک نتونم بخاطر ... چه روحیه ی پرقدرتی 😅من هیچ کلاسی نرفتم چون صبحا بود منم شاغلمخیلی مهمن ؟انلاین بخرم ببینم اگه خوبن لایک نکنید🙂↔️
طلا۲_۲ عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 چه روحیه ی پرقدرتی 😅من هیچ کلاسی نرفتم چون صبحا بود منم شاغلمخیلی مهمن ؟انلاین بخرم ببینم اگه خوبن 😂😂😂ی ماما دارم تو اینستا خیلی خوبه اگه میتونی ثبت نام فک کنم هزینه ش ۱ تومن یا ۱وخردی بشه اما خیلی خوبه من چون حضوری میرفتم دیگ ثبت نام نکردم nomadaraneh.momtaz میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
طلا۲_۲ عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 چه روحیه ی پرقدرتی 😅من هیچ کلاسی نرفتم چون صبحا بود منم شاغلمخیلی مهمن ؟انلاین بخرم ببینم اگه خوبن سعی کن شرکت کنی من صبحا نمیتونم برم بیمارستان ها صبح کلاس دارن ک رایگان من میرم مطب ماما همراهم با یسری شرایط زایمان اشنات میکنن چیزایی بهت میگه ک موقع زایمان با آگاهی بری و استرس نداشته باشی میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7989 😂😂😂ی ماما دارم تو اینستا خیلی خوبه اگه میتونی ثبت نام فک کنم هزینه ش ۱ تومن یا ۱وخردی بشه اما خیل ... مرسی کلی 🤩 لایک نکنید🙂↔️