2777
2789
عنوان

فاصله سنی کم بین بچه ها

152 بازدید | 9 پست

فاصلشون ۳سال و نیمه اگه تجربه ای یا حرفی سخنی دارید که بتونه بهم کمک کنه بگید کتابی هم میشناسید معرفی کنید اگه میخواین امید بدینم که چه بهتر فقط حرف منفی نزنید با تشکر 

من فقط میگم اگه بچه کلتس اولی یا دومی دارید فعلا بچه دار نشید چون این سن اول آموزششون هست و خیلی حساسه خواهش میکنم تو این سن بچه ها بچه دوم نیارید

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۱۲_۱۶۱۲۴۷۵۲۰_eqf0.mp4/

تجربه ثابت کر ده فاصله سنی کممتر بهتر عالی

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های یکی از اقوام نزدیک تفاوت سنی شون دقیقا ۳ ساله

و هر دو پسرن

خب سخته واقعا، بالاخره خیلی دعواشون میشه سر اسباب بازی، هر دوشون از مامانشون توجه زیادی میخوان و مامانشون هی باید غذا بهشون بده و بزرگه رو ببره دسشویی و پوشک کوچیکه رو عوض کنه و…

اما بازم خوبه دیگه، با هم بازی می کنن، همدیگه رو دوست دارن، مثلا کوچیکه هر جا می‌خواد بره، میگه داداش باید بیاد🥹

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

من فقط میگم اگه بچه کلتس اولی یا دومی دارید فعلا بچه دار نشید چون این سن اول آموزششون هست و خیلی حسا ...

چه جالب به قدری هرروز گریه میکنم که زود بچه دار شدم همیشه میگم کاش کلاس اولی بود 

الان مثلا من با برادرم ۱۰ سال اختلاف سنی دارم

خب طبیعتا چالش های مادرم خیلی کمتر بود

چون من کاملا از آب و گل دراومده بودم که داداشم به دنیا اومد و نیاز به توجه و مراقبت زیادی نداشتم

اما خب حسم نسبت به داداشم بیشتر حس مادر به فرزنده تا حس خواهر به برادر🤣

خیلی اهل بازی با هم نبودیم، اصلا چیز مشترکی نداشتیم، و من همیشه احساس می کردم باید از برادرم مراقبت کنم، کسی دلشو بشکنه عصبانی میشم، تا چیزی بخواد سریع واسش می‌خرم و…😅

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️