2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اینکه رفتار کردن رو باد نیستیم 

برای اینکه آموزش رفتار درست رو ندیدیم‌ نه تو‌ مدرسه و نه تو‌ دانشگاه و نه هیچ جای دیگه

به خاطر اینکه نیاز داریم همه مارو تایید کنن واسه همین دنبال آدم هایی میفتیم که بد رفتارن تا بلخره راضی‌شون کنیم تا با ما مهربون باشن

چون از نظر شخصیتی نمیتونیم مستقل باشیم و به این نتیجه برسیم قرار نیست همه ما رو دوست داشته باشن یا بپسندن

چون ضعیف کشیم و اگه کسی بهمون احترام بذاره اینو نشانه ی ضعف اون و قدرت خودمون میذاریم 

دوست ندارن

اونایی که اینجوری هست شخصیت و ارزشی برای خودشون قائل نیستن

و دست خودشون نیست نمیتونن عادی باشن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دوست ندارناونایی که اینجوری هست شخصیت و ارزشی برای خودشون قائل نیستنو دست خودشون نیست نمیتونن عادی ب ...

اینم که شخصیت واسه خودشون قائل نیستن دست خودشون نیست... 

بخوام توضیح بدم طولانیه

در کل هرکس همونجوریه که هست! 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دوست ندارناونایی که اینجوری هست شخصیت و ارزشی برای خودشون قائل نیستنو دست خودشون نیست نمیتونن عادی ب ...

اره یک‌دلیلشم اینه طرفو دوست ندارن و علاقه ایی بطرف ندارن ولی کلا ادمای عقده ایی تو کل دنیا زیاد شدن بخاطر فضای مجازی هم هست، هر چی دور ادم خلوتر شر و ناراحتی کمتر

اره یک‌دلیلشم اینه طرفو دوست ندارن و علاقه ایی بطرف ندارن ولی کلا ادمای عقده ایی تو کل دنیا زیاد شدن ...

نه ربطی نداره

ربطی به دوست داشتن یا نداشتن طرف مقابل نداره

کلی و ساده بخوام بگم هرکس ظرفیتی داره! 

عقده هم نمیشه گفت

بچه ها ازتون خواهش میکنم دعا کنید هرچه زودتر مادر پست و بیشرف بمیره یا زمین گیر ویلچری بشه خواهش میکنم براش دعای مرگ کنید🙏🙏🙏

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔