2789
عنوان

فامیل حسود

484 بازدید | 31 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

شبی حقیقت خیلی ناراحت شدم،گفتم بیام دردل کنیم🥲یکی از فامیلای پدریم انگار چشم دیدن من نداره نمیدونم من چه هیزم تری بهش فروختم اینو هم بگم آدم ساکت و مظلومی هستم،نه هیچ وقت شده حرفی بزنم براش یا کاری کنم

اما نمیدونم اون آدم چرا اینقدر بدذاته

همش من رو با دختر خودش مقایسه میکنه که قد تو بلند تره حس حسادت رو ازش دریافت میکنم نمیدونم درسته یا نه ولی بازم با این وجود بهش احترام میذارم

تازگیا ماشین خریدم و وقتی میخوام برم دانشگاه با ماشین میرم

چند روز پیش دوست هام سوار ماشینم شدن و استوری گذاشتن منم اد استوری کردم

همین طور از پشت سر صورت مون مشخص نبود و کار خاصی نمی‌کردیم همین اهنگ بود و من رانندگی میکردم 

این آدم رفته به خانواده من گفته دختر شما سوار ماشین میشه با رفیقاش معلوم نیس کجا میرن تو خیابون مسخره بازی در میارن فلان بهمان...که من دقیق خبر ندارم چی گفته هرچی گفته تونسته خانواده منو عصبانی کنه از دست من درصورتی که هرچی توضیح میدم بازم عصبانی هستن

😟خیلی ناراحتم لطفا یچیز بگید آروم بشم،این آدم یکاری کرده الکی الکی خانوادم از دست من عصبانی بشن و اعتمادشون از بین بره😢 خیلی بعضی آدم ها بدذات و نانجیب هستن اخه مگه من چکار کردم که شایعه درست میکنن 😟

هیچکس دو بار زندگی نمیکندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اهمیت نده خانواده شما چطور شما رو نمیشناسن؟؟؟؟مگه میشه کسی از بیرون از خانواده بیاد و برای کار معمول ...

اخه دفعه اولی بود که اینطور واکنش شدیدی خانوادم دادن حس میکنن سو استفاده کردم مثلا موقع کلاس دانشگاه میپیچونم...😢درصورتی که اینطور نبوده

عمه هستن

چرا خانواده که باهاشون صحبت کردم میگن ما تو رو می‌شناسیم

بهت اعتماد داریم

ولی حرف شون تناقض داشت با واکنششون 

اصلا انتظار نداشتم 

اونا چرا باید استوری شما رو ببینن

عمم هستن این ادم😟

فکر نمیکردم یه چیز به این سادگی همچین واکنشی داشته باشه

اخه خانواده اینستاگرام ندارن

ایشون اومدن تعریف کردن و پیاز داغ ریخت روش

گلم اصلا اهمیت نده و همش استوریای شاد بزار و غیر علنی تیکه بهشون بنداز تو استوریات بزار بیشتر بسوزن😂 منم خالم همینطوریه دخترشو با من مقایسه میکنه حس میکنه مثلا از من بدی بگه به کمالات دختره خودش اضافه میشه منم اصلا اهمیت نمیدم استوریای شاااد میزارم نمیدونی چطوری میسوزن بعد بلافاصله بعد استوری بلاک میکنن😂

بی محلی کردن بیشتر سوزوندنشون استوری بیشتر بزاربزار بترکن

اخه هزاران قسم و آیه خورده به خانوادم که نگین من گفتم 

من متوجه شدم ایشون گفتن

ترجیح دادم کلا حذفش کنم 

وجودش واقعا آزارم میداد خودش بهونه داد دستم 

اولین کاری که باید بکنی قبل از حرص خوردن و حرف زدن باخانوادت میدونی چیه؟

اینه که بلاکش کنی و پیجتو قفل کنی 

استوری هایی هم که نمیخوای هرکسی ببینه فقط تو کلوز بذاری 

چرا ادمی که میدونی میخواد ازت ایراد بگیره رو تو پیجت نگه میداری

همین الان بلاکش کن 

حرفیم زد بگو دوس دارم فضای مجازیم خصوصی باشه اینطوری راحت ترم 

از این حالت مظلوم و ارومم در بیا وگرنه هر روز یکی یه داستانی برات درست میکنه

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

سعی کن قبل از استوری گذاشتنت اون استوریو به خانوادت نشون بدی با خنده و شادی بگو این فیلم خوبه استوری کنم؟باهاشون از راه دوستی وارد بشو اینجوری هم بهت اعتماد میکنن هم اینکه بعدا مشکلی پیش نمیاد

خودت نشونشون می‌دادی

باورت نمیشه من هیچ وقت همچین واکنشی رو ندیده بودم از پدرم

یلحظه با خودم گفتم مگه من چکار کردم 

شانس من شرایط جوری شد که از منزل رفتن دیگه تا فردا صبح نمیدونم باز کردن این بحث کار درستی هست یا نه