2777
2789
عنوان

چشامممم چی میگهههه📸📸📸📸 عکس صفحه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 54 پست
آخخخ بمیرم برا دلتبیا بغلم عشقم🫂

ولی میدونی به این فکر میکنم چجوری خوشبخته و من اینجا ذلیل و حسرت خور

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

ولی میدونی به این فکر میکنم چجوری خوشبخته و من اینجا ذلیل و حسرت خور

توام میتونی خوشبخت باشی

هرچی بوده تموم شد رفت

دیگه به فکر اتفاقای بهتر باش

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم عروسی عشقم نزدیکه میرم عروسی اقوام دلم میگیره

آخی عزیزم💔

عشقتم همینطور که تو دوسش داری تو رو میخاد؟ اگه آره پاش بمون وگرنه لیاقتت نداره فراموشش کن. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
توام میتونی خوشبخت باشیهرچی بوده تموم شد رفتدیگه به فکر اتفاقای بهتر باش

ممنون بابت حرفات

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

آخی عزیزم💔عشقتم همینطور که تو دوسش داری تو رو میخاد؟ اگه آره پاش بمون وگرنه لیاقتت نداره فراموشش کن ...

نه بابا عوضی بی عرضه ای بود

نمیدونم چرا بد شانسی اوردم خدارو شکر تنم سلامتاما کاش بهش میرسیدم حداقل دوبار یهویی ضربه نمیخوردم

اتفاقا باید خدارو شکر کنی ک زود متوجه شدی این آدم بهت خیانت کرده و وفادار نیست پس تو زندگی مشترک ازین بدتره الان شوق رسیدن داری ولی  اگه دستش رو نمیشد و می‌رفتی تو زندگی و خیانت می‌دیدی همش دعا میکردی خدایا کاش ازدواج نمیکردم چرا بهم نشون ندادی ذاتشو 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
نه بابا عوضی بی عرضه ای بود

پس حیفه واسش اشک بریزی. انشاءالله خدا یه پسر خوب و باشخصیت سر  رات قرار بده بعد بیای تاپیک خاستگاری و عروسیت بزنی😍🥰

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود.