2777
2789
عنوان

ازدواج

105 بازدید | 8 پست

من نمیفهمم چه فرقی بین من و دخترای دیگس 

نمیدونم چه مسئله ای وجود داره 

چرا من حتی ی پیشنهاد ندارم 

آخه چرا ؟

گناه من چیه 

دخترا همه از ۱۸ سالگی دیگ پیشنهاد دارن خواستگار دارن 

ولی چرا هیچکس واسه نمیاد

چقدر دیگ باید تنها باشم 

چقدر دیگ باید تماشا چی باشم 

دوستام همه ازدواج کردن بچه دارن 

دخترای کوچیکتر از منم بچه دار شدن

خب آخه من باید چیکار کنم

شاغلم 

قیافم خوبه 

تیپم خوبه 

آداب معاشرت و روابط اجتماعیمم خوبه 

همه جا هم میرم با دوستام یا تنها

کلاسای مختلفم میرم 

خانواده خوبی هم دارم

خب آخه دیگ باید چیکار کنم

۲۷ سالمه 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

من اصلا غصه اینا رو ندارم چون عاشق خودمم منتها اون چیزی که من میخام تو پسرای ایرونی نیس 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

خیلی دختر مجرد هستش ولی پسرا کم شدن اگر هم باشن به فکر ازدواج نیستند

انسان ها رو با معیارهای بدشون بسنجید ببینید آیا با این ویژگی بدشون میتونید کنار بیاید یا سالیان سال تحملش کنید و اگر نه دکمه سیکتیرش رو بزن چه رفیق باشه چه عشق✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این صفات از نظره خودت اینجوریه، همهههه خودشونو عالی و خوب میدونن ولی باید بیرونِ قضیه هم نگاه کرد

من یه دوست خوشگل و پولدار داشتم اینقدر رفتارش تو بیرون بد بود کسی دنبالمون میکرد شماره بده بهش اول بخاطره اون میوفتاد دنبالمون بعد که ناز و عشوه های خرکیش رو میدیدن فرار میکردن یا هول بودن به من توجه میکردن😂 البته این قضیه مال ۱۶ سال پیشه الان فکر نکنم کسی به کسی شماره بده نمیدونم!

پسر من هفتساله بود نامزد کرد دیگه

خب این صفات از نظره خودت اینجوریه، همهههه خودشونو عالی و خوب میدونن ولی باید بیرونِ قضیه هم نگاه کرد ...

مطمعنا من بیرون قضیه رو هم نگاه کردم 

من پیش تراپیست میرم 

نمیدونم حالا قصدتون از این حرفا چی بود 

ولی همه آدما مثل هم نمیشن

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
مطمعنا من بیرون قضیه رو هم نگاه کردم من پیش تراپیست میرم نمیدونم حالا قصدتون از این حرفا چی بود ولی ...

گلم نه چه منظوری آخه…❤️ به دل نگیر از حرفم چیزی من اینجا نه مادرشوهرتم نه خواهر شوهر نه جاری نه حتی میشناسمت که بخوام از حرفام منظوری داشته باشم کاملا واضح صحبت کردم اصلا بخاطره همین اینجاییم که بدون شناخت راهنمایی کنیم همدیگه رو ، منم روانشناس نیستم فقط تجربه ای که داشتم یادم اومد که اونم مال قدیمه ادعایی روش ندارم، بعضی وقتا یه حرفایی برای آدم میشه جرقه که به داستان از بُعدِ دیگه نگاه کنه فقط همین قصدم بود، انشالله که بهترینا قسمتت میشه به زودی🤍 اگر اعتقاد داری سنگ شرف شمس که ۱۲فروردین اگر اشتباه نگم به اسم هر شخص مینویسن رو سنگ بگیر گردنبندش کن همراهت داشته باش خیلی شنیدم موثره تو گشایش بخت