2777
2789
عنوان

حالم بده

129 بازدید | 8 پست

خدایا تو رو ب بزرگیت خودت قلبمو ذهنمو روحو روانمو آروم کن...نمیتونم از هیچی لذت ببرم  میون شادی ها و خوشیها یهو میزنم زیر گریه..آروم نمیشم بهتر نمیشم  روز ب روز بدتر داغون تر..خداجونم  ب خدا خستم خسته از فکرو خیال  از گریه کردن از استرس و نخوابیدن از ترسیدن...از زندگی نکردن خستم خودت ب دادم برس   😔😔

آره منم کف بالا آوردم از این وضع هوووووووفففففففففففف

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این روزا حالمون بدتر شده این دنیا انقد بده هیچیش خوب نیس به محض اینکه نی نی سایتو باز میکنم میبینم ج ...

سعی کردم تا جایی که تونستم از مشکلاتم اینجا نگم..ببخش ک اعصاب شمارو خورد کردم.....امشب واقعا حالم بد بود نتونستم

سعی کردم تا جایی که تونستم از مشکلاتم اینجا نگم..ببخش ک اعصاب شمارو خورد کردم.....امشب واقعا حالم بد ...

وایییی عزیزم این چه حرفیه من که اعصابم خورد نشده از ته دلم و قلبم درکت میکنم میدونم چی کشیدی از تایپت معلومه گاهی درد و حرفامونو مخفی میکنیم و یه لبخند فیک میزنیم من گفتم یعنی خواستم دلداریت بدم منظوری نداشتم گفتم که مشکلات خیلی زیادن واقعا😔😔