2777
2789
عنوان

شک دارم

90 بازدید | 12 پست

امروز همسرم عمل فتق انجام داد. بعد من از ۶ صبح بیدار شدم تا هم بچه ها به موقع به مدرسه برسن هم همسرم رو برسونم بیمارستان. اول اونو بردم که گفتن دکتر ۷ و نیم به بعد میاد. موند بیمارستان. منم برگشتم بچه ها رو بردم مدرسه و دوباره برگشتم پیشش. ۲ ساعت عملش طول کشید. وقتی اوردنش بخش گفت تشنمه که یه کم آب بهش دادم.بعد گفت آبمیوه شیرین میخوام که رفتم از پایین بگیرم تا برگشتم بهش دادم خورد که پرستار صدام کرد گفت شما برید پایین یه خانم دیگه میخواد بیاد پیش مریضتون. گفتم خانم کیه؟ هیچکس حتی خانواده اش خبر ندارن. گفت نمیدونم بعد زنگ زد به نگهبانی گفتم اسمش رو بپرسید شاید تشابه اسمیه. اسم همسرم رو گفت و خودش رو شهره معرفی کرد. گفتم نمیشناسم.

خلاصه رفتم پایین دیدم یه زن حدود ۳۵ تا ۳۸ ساله بود گفتم شما؟ گفت من دوست کوه فلانی هستم. بعد گفت تو چیکارشی؟ گفتم من همسرشم بعد بدون حرفی پرید تو اسانسور و ده دقیقه بعد اومد سریع رفت بیرون. منم هنگ بودم رفتم بالا از همسرم پرسیدم گفت پرستاره فلان بیمارستانه دوستم که دکتره فرستادتش که حالمو بپرسه... سوالم اینه میگه طرف شوهر داره بعد به دستور یکی دیگه اومده شوهر منو ببینه که چی بشه؟ بعد چرا از من پرسید چیکارشی؟ بعد چرا گفتم همسرشم هیچی نگفت و زود رفت نمیتونست بگه چطوره یا مثلا سلام کنه؟ لطفا هرکی هرچی به ذهنش میرسه بگه خودم واقعا گیجم...

رفتارشون واقعاعجیب بود،دوست شوهرتون فرستاده احوال شوهرتونوبپرسه قطعابایدازشمامیپرسیدن حالاچرابایدشما ...

آفرین. انقدر برام همه چی عجیب غریبه که هنگ کردم. گفتم همسرشم جا خورد... همسرم هر هفته از ۴ صبح تا ۸ و ۹ شب کوهه. همه ی جمعه ها. بعضی روزها هم ۵شنبه میره شب می مونه جمعه بعدازظهر میاد. خیلی میخوام مثبت فکر کنم ولی با اتفاق امروز شک افتاده به جونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم میگفتم کدوم بیمارستانه من برم ببینمش.اگه از طرف کسی اومده بود حتما باشما گرم میگرفت و حال شو ...

گفتم عمل کرده زیاد بحث نکنم. ولی مغزم داره میترکه. موهاش بلوند بلوند بود دقیقا همون رنگی که همسرم همیشه میگه من رنگ کنم😥😥😥

آفرین. انقدر برام همه چی عجیب غریبه که هنگ کردم. گفتم همسرشم جا خورد... همسرم هر هفته از ۴ صبح تا ۸ ...

حتماحتماپیگیرباش ب همسرت بگوکدوم بیمارستانه خودم میرم وضعیتتومیگم راجب شهره خانمم تحقیق کن عزیزم

[QUOTE=355544737]دستم به جایی بند نیست. خیلی تنهام. با همه قطع رابطه برا خودت ارزش قایل شو.نزار کسی ...

با همه مودب و شوخه.ولی با کوچکترین حرفی سر من داد میزنه. میگه عقل نداره دیوونه ای شکاکی بیماری. دیگه کم اوردم 

البته میتونی اصلابروش نیاری تا ب موقعش سرازکارش دربیاری انگارهمه چی عادی بوده وهیچ شکی نکردی بعدخیلی ...

الانم ریختم تو خودم. ولی انقدر مغزم زیر فشاره و هزار جور فکر کردم که انگار صد نفر با چوب منو زدن انقدر که کوفته شدم