2777
2789
عنوان

اقدام برای بچه دوم با ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 45 پست
باهزارتا قرص امپول پروزسترون پریود نمیشم یه سقط سه ماه ونیم دارم نگرانم پریودم خدایی نکرده قطع بشه ...

تنبلی تخمدان داری یعنی؟ذخیره تخمدان و آزمایش دادی ببینی چنده؟

نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت , فردا هم هست...
انشاالله به سلامتی،من فیبرم دارم توی رحمم و داروهایی که میدن به شدت باعث رشدشان میشه،واسه همین چیزا ...

مرسی ان شاالله

ب ای همینه میگم اول فیبرومتو درمان کن بعد بچه داربشو 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی تخمدان داری یعنی؟ذخیره تخمدان و آزمایش دادی ببینی چنده؟

ذخیره تخمدانم 5هست پریودم قطعه تنبلی تخمدانم دارم 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

مرسی ان شااللهب ای همینه میگم اول فیبرومتو درمان کن بعد بچه داربشو

دکارمند میگه چون آندومتریوز ذخیره تخمدان رو کم میکنه بیا اول تخمک کشی کنم و جنین تشکیل بدم،بعد فیبرم و درمان کن بعدش انتقال بده

انشاالله به سلامتی،من فیبرم دارم توی رحمم و داروهایی که میدن به شدت باعث رشدشان میشه،واسه همین چیزا ...

اگه ضخامت داری برو عمل کن کورتاز کن 

ذخیره تخمدانم 5هست پریودم قطعه تنبلی تخمدانم دارم

ذخیره ات که خوبه خداروشکر،حتما با آی وی اف جواب میگیری انشاالله.

دکارمند میگه چون آندومتریوز ذخیره تخمدان رو کم میکنه بیا اول تخمک کشی کنم و جنین تشکیل بدم،بعد فیبرم ...

از چندتا دکتر دبگه هم بپرس ضرر نباشه خدایی نکرده برات والی اگه ضخامت رحم داری میتونی تخمک کشی کنی بعدا هم انتقال 

ذخیره ات که خوبه خداروشکر،حتما با آی وی اف جواب میگیری انشاالله.

ان شاالله توعم ومنم وهمه منتظراهم جواب میگیریم ولی من هربار پریود میشم میگم خدایا دفعه بعدی چحور قراره پریودبشم

اگه ضخامت داری برو عمل کن کورتاز کن

آره دکترم میگه بعد از اینکه جنین ها درست شدن اگه لازم باشه کورتاژ کنیم.دکترم و قبول دارم از خودم میترسم،میترسم سختی راه باعث بشه کم بیارم بعد نه راه پس دارم نه پیش

آره دکترم میگه بعد از اینکه جنین ها درست شدن اگه لازم باشه کورتاژ کنیم.دکترم و قبول دارم از خودم میت ...

اگه واقعا بچه میخوای می تونی تحمل کنی ولی کورتاز دردش زیاده یکم باید یه ماه فقط دراز بکشی ولی درعوض هم درمان میشی هم بچه دار ان شاالله

ان شاالله توعم ومنم وهمه منتظراهم جواب میگیریم ولی من هربار پریود میشم میگم خدایا دفعه بعدی چحور قرا ...

چند سالته عزیزم؟

منم هر بار پریود میشم خیلی خدا رو یاد میکنم،بس که درد دارم،یعنی زمین و زمان و چنگ میزنم.اینقد دردام زیاده چندین بار به فکر برداشتن رحمم افتادم.

اگه واقعا بچه میخوای می تونی تحمل کنی ولی کورتاز دردش زیاده یکم باید یه ماه فقط دراز بکشی ولی درعوض ...

اوه یه ماه!من شاغلم نمیتونم اینقد استراحت کنم که.

چند سالته عزیزم؟منم هر بار پریود میشم خیلی خدا رو یاد میکنم،بس که درد دارم،یعنی زمین و زمان و چنگ می ...

ازضخامت رحمته اگه بادارو نیشه حلش کرد عمل نرو من 20سالمه من اصلا پریودنمیشم باید برم از روصندلی200بار بپرم بعد طناب برم تاپریود بیاد به خدا قسم کف پاهام دردمیکنع چه سرنوشتیه اخه

ازضخامت رحمته اگه بادارو نیشه حلش کرد عمل نرو من 20سالمه من اصلا پریودنمیشم باید برم از روصندلی200با ...

دکترت کیه؟