ممنونمچجوری؟؟واقعا تو تصمیم گیری ضعیفم فکر میکنم بخاطر کمالگراییم باشه و حتی بین دوتا گزینه ساده میت ...
این یکی از مشکلات یا چه بسا بهتره بگم معضل های من توی زندگیمه چون خودم این کاستی رو توی زندگیم دارم و هنوز که هنوز دودش داره تو چشمم میره چقدر دارم ضرر شدید میکنم گفتم بهت بگم که حتما این مهارت هارو توی زندگیت تقویت کن چون خیلیییی مهمه
چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
مرسی خوشگلم❤فقط حسرت بعضی چیزا ک نمیتونی تو سنی ک هستی و تو اوج،خواستن اونچیزایی و تجربشون کنی برات ...
دقیقا ،منم همیشه اونموقعی ک ازته دل چیزیو میخواستم ،خدا بهم نداد ،گذاشت موقعی ک دیگه نمیخواستم دیگه ذوقشو نداشتم ،اونو بهم داد ولی چ فایده،از چیزای کوچیک گرفته تا چیزای بزرگ
🙂الان واقعا داغونم ،خدا هم نمیبینه ،سر کلافو گم کردم جوری خوردم زمین نمیتونم خودمو جمع و جور کنم،همین الان میخواستمرگمو بزنم اما پشیمون شدم چون از عذاب اونور میترسم
🙂الان واقعا داغونم ،خدا هم نمیبینه ،سر کلافو گم کردم جوری خوردم زمین نمیتونم خودمو جمع و جور کنم،هم ...
بنظرم هرچی ک ذهنتو درگیر کردع الان بگو.حداقل ذهنت بازتر میشه یذره راحت تر میتونی حرف بزنی.اینجا ناشناسه هیچکی نمیفهمه کی هستی.خودم خیلی دوست دارم بیام اینجاو حرفامو بزنم.خودمو خالی کنم و هرچی تو دلمع بگم چون تو واقعیت اکثرا خیلی کم پیدا میشن افرادی ک درکت کنن و قضاوت نکن اما اینجا حداقلش میدونی مجازیه یکی رف رو مخت صفحه رو میبندی و تمام.اما خب خیلی تو تاپیکام نیومدن ک بخام بگم
ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.
بنظرم هرچی ک ذهنتو درگیر کردع الان بگو.حداقل ذهنت بازتر میشه یذره راحت تر میتونی حرف بزنی.اینجا ناشن ...
هوم ،۱۷ سالگی عقد کردم با کسیکه ۵ سال یکطرفه عاشقم بود، بزور قبول کردم بیان ،چون درسم خیلی خوب بود قرار بود یسال بمونم پشت کنکور هدفمم پزشکی بود از طرفی هم قراربود عموم از امریکا دعوت نامه بفرسته و من برم اونجا ادامه تحصیل بدم ،خلاصه این ادم اومد منو عاشق خودش کرد و ازم خواست عقد کنیم ،ما عقد کردیم بعدش کارای سمی خودش و خانوادش شروع شد ،کنکورمم تباه کرد هر رشته ای ک قبول شدم نذاشت برم ،باعث شد از استرس بیش از اندازه موهام سکه ای بشه و کچل شم ، تازه دی ماه ۴۰۳ بود عروسی کردیم،سه ماهه دعوامون شده و میگه منو نمیخواد و فقط میگه طلاق،حالم خیلی بده من تمام موقعیتامو فرصتامو از دست دادم ،حتی نمیتونم درس بخونم ،فقط دلم میخواد بمیرم