2777
2789
شوهرم میگ قیمت ماشین احتمالا بره بالا اگه برا فروش میگیرین ماشین خوب فروشی نیست نه ک اصن فروش نره ها ...

از این قیمت بالا تر نمیره بعد چرا که نمیدونی نظر میدی الان اختلاف قیمت کارخانه با بازار 210ملیونه یعنی کمه با 459ملیون الان کوییک بهت نمیدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما باشیم بااین شرایط نمیگیریم برااینکه خودت ی مدت سوار بشی خوبه ولی نه چندین سال اما خب ب اینم فک کن ...

واقعا متاسفم برا شما که خودتو فنی میگیری عزیز من الان موتور ماشین حرف اولو نمیزنه من تیبا دو داشتم که 207تیو تری رو تو سرعت جا میزاشت ولی فروختمش 100تومن دیگه روش گذاشتم که اینو بخرم الان حرف اولو ظاهر و امکانات خودرو میزنه نه موتور خودرو دمت گرم دادا که یه نفرو از سود 200تومنی منصرف می‌کنی و دم اونم گرم که به حرفهای تو گوش می‌کنه عجب ما به کجا داریم میریم با این سرعت خخخخ