2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیش فروش برنده شدم چیکار کنم بنظرتون؟میشه ازشون بپرسی؟میخواستم طلا بفروشم بخرم

شوهرم میگ قیمت ماشین احتمالا بره بالا 

اگه برا فروش میگیرین 

ماشین خوب فروشی نیست 

نه ک اصن فروش نره ها ولی تقاضا براش کمه 

برااستفاده هم که نه 

پوست ۲۰۷ 

با متعلقات ۲۰۶ قدیمیها 

برادرم واسه فرزند اوری میخاست بگیره 

شوهرم گفت خوب نیست 

باز نظر خودتون 

شاید انتخاب بهتری نباشه 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
شوهرم میگ قیمت ماشین احتمالا بره بالا اگه برا فروش میگیرین ماشین خوب فروشی نیست نه ک اصن فروش نره ها ...

وای من نمیدونستم این مدل پایینه همینطوری از یطرف انتخابامو تو سایت زدم🤦‍♀️

شوهرم میگ قیمت ماشین احتمالا بره بالا اگه برا فروش میگیرین ماشین خوب فروشی نیست نه ک اصن فروش نره ها ...

تازه به هرکی گفتم ۲۰۷ میگن چ شانسی اوردی نمیدونن مدلش خوب نیس 🥲 حوالش چقدر فروش میرهm

تازه به هرکی گفتم ۲۰۷ میگن چ شانسی اوردی نمیدونن مدلش خوب نیس 🥲 حوالش چقدر فروش میرهm

نه عزیزم این موتور ۲۰۶ تیپ دو 

هست 

اون ۲۰۷ مد نظر شما بااین خیلی فرق داره 

اونیکه بعدت میخا از شما بخره 

ک سردر میاره تحقیق میکنه 

تو دیوار هست همه برا فروش نگاه کنید 

حوالشو نمیدونم عزیزم 

در کل فکراتو بکن 

بعد تصمیم بگیر 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
باشه عزیزم خیلی مررسی از راهنماییت❤😘

خاهش میکنم 

هر سوال از ماشین داشتی ازم بپرس 

فنی هرچی 

♥️

خاهش میکنم هر سوال از ماشین داشتی ازم بپرس فنی هرچی ♥️

فدای مهربونیت🥰

میگم کاش تی یو ۵ رو اول مینوشتم تفاوت قیمتشون کم بود🥲🥲 جالبه آخه اینکه ضعیفتره چرا قیمت بالا😑🤦‍♀️ حالاها هم نمتونم ماشین آزاد بخرم چقد تو پرم خورد😔

فدای مهربونیت🥰میگم کاش تی یو ۵ رو اول مینوشتم تفاوت قیمتشون کم بود🥲🥲 جالبه آخه اینکه ضعیفتره چرا ...

تی یو فایو اره بهتر بود 

رو هوا میبردن ازت 

کلا تی یو فایو رو هرچی باشه پر طرفداره 

موتور خوبیم هس 

الان رو پارس هست 

قیمت پارسا تی یو فایو دیوارو ببین 

الهییی..

ان شاللع بهترشو بخری 

البته اینم ماشین بدی نیست تا ی مدت 

ولی انتظار ۲۰۷ نباید داشته باشی 

نمیخام نظری بدم ک پشیمون شی خدای نکرده یا ضرر کنی 

با توجه ب شرایط مالی و زندگیت تصمیم بگیر 

تی یو فایو اره بهتر بود رو هوا میبردن ازت کلا تی یو فایو رو هرچی باشه پر طرفداره موتور خوبیم هس الان ...

عزیییزم کاملا درسته . شرایطمم ک بهت بگم برا منی ک حتی پراید ندارم ینی اصلا ب خریدش فکر نکردم چطوره؟و اینکه برا مقداری از پولش باید طلا بدم برا بقیه‌اش قسط و وامو .... جور کنم. اصن ارزش داره؟من فکرمیکردم با سود بخرن یا حداقل خودم سوارشم اما طوری باشه ضرر نکنم.تصمیم سختیه🥲

عزیییزم کاملا درسته . شرایطمم ک بهت بگم برا منی ک حتی پراید ندارم ینی اصلا ب خریدش فکر نکردم چطوره؟و ...

ما باشیم بااین شرایط نمیگیریم 

برااینکه خودت ی مدت سوار بشی خوبه ولی نه چندین سال 

اما خب ب اینم فک کن شاید قیمت خیلی بره بالا و کلا ماشین باارزش بشع 

فعلاراکد 

با خانواده مشورت کن