2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

100 بازدید | 6 پست

بچها نامزدم که ولم کرده بود امروز تو اینستا دیدم رفته دوست دختر سابقشو فالو کرده 

یعنی تو این دوسال دلش پیش اوت بوده هنوز 

چجوری تونست اینقد با دلم بازی کنه من فقط اون اولین آدمی بود ک حضور فیزیکی داشت تو زندگیم 😭😭😭اینقد از صبح گریه کردم خیلی چشام پف کرده 

الانم دارم از غصه دغ میکنم اینستامو حذف کردم ک نبینم😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

آخه چجوری راحت می‌تونه با دل ی دختر بازی کنه 😔😔😔

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا چی بگم عزیزم

اولشه بعد عادی میشع و حالت خوب میشع

آدمی که ماله تو باشه  از زندگیت نمیره

این ادم زندگی تو نبوده 

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

والا چی بگم عزیزماولشه بعد عادی میشع و حالت خوب میشعآدمی که ماله تو باشه از زندگیت نمیرهاین ادم زند ...

خیلی برام دعا دوست خوبم خیلی دلم پر از غصه س😭😭

خیلی برام دعا دوست خوبم خیلی دلم پر از غصه س😭😭

انشاله که دلت آروم شه و عشق واقعیتو پیدا کنی ❤

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

انشاله که دلت آروم شه و عشق واقعیتو پیدا کنی ❤

🫂💗ایشالله