2777
2789
عنوان

فرد شدیدا عصبی

57 بازدید | 6 پست

من شدیدا عصبی هستم ولی نمیدونم چرا اینطورم 

چیکار کنم یکم اروم بشم به قدری بی اعصابم ک عروس هلندی ام تو خونه جیغ زدنی دادمیزنم و فوش میدم و...

با هیچ کس نمیسازم با همه افراد دعوام میشه...

چیکار کنم ؟؟؟ 

باید خودت دلیل عصبانیتتو پیدا کنی بعد میبینی دلیلش خیلی مسخره س و ارزش عصبانیت نداره

منم دلیلشو نمیدونم واقعا ولی چندساله اینطور شدم قبلا فرد ب شدت ارومی بودم ب حدی ک حتی کتکمم میزدن صدام در نمی اومد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شاید چیزی در بدنت کم و زیاده ...مثلا خانم ها باید قرص د و ای و بخورند ..یا گاهی اوقات طبع سرد بدن روی اخلاق تاثیر می‌ذاره...حتی یبوست باعث میشه سموم بدن از بدن خارج نشه و توی بدن برگرده ...آب زیاد بخور ..آهنگ شاد گوش کن و از اخبار بد و آهنگ غمگین و آدم های نالان دور باش ...می بینی حوصلت بهتر میشه حتی اگه لازمه پیاده روی با آهنگ توی گوشت برو اگه ورزش نمی کنی...کلاس هنری یا چیزی که به تخلیه و هیجانات کمک کنه ...روی خودم جواب داده

منم دلیلشو نمیدونم واقعا ولی چندساله اینطور شدم قبلا فرد ب شدت ارومی بودم ب حدی ک حتی کتکمم میزدن صد ...

منم بشدت ادم عصبی بودم کلا از اول از بچگی بعد یه جا به خودم اومدم دیدم واقعا این حجم از عصبانیت داره کار دستم میده خیلیییی تلاش کردم تا تونستم بهتر بشم

شاید چیزی در بدنت کم و زیاده ...مثلا خانم ها باید قرص د و ای و بخورند ..یا گاهی اوقات طبع سرد بدن رو ...

اتفاقا مشکل همینه همش خونم بی پولم فکرها مدام تو سرم میچرخه و بابام فقط تو کانال اخباره و هر روز باهم بحث میکنن مامان بابام 

منم تا ی کلیپ میخام نگاه کنم میخندم 

الان نخند ظهره مردم خوابن شب نخند مردم خوابن 

اروم بخند صدات بیرون نره انگار با خنده مشکل دارن