2777
2789

بستگی داره برای چی بخوای جدا بشی 

بله هستن کسایی ک پشیمون شدن چون ب خاطر مسائل بی اهمیت جدا شدن 

ی سریا پشیمون نشدن چون استقلال مالی داشتن 

یک سریا جدا شدن پشیمونن با اینکه استقلال مالی هم دارن پشتوانه‌ مالی دارن از نظر عاطفی دلتنگ همسرشون میشن

دلیل طلاق و شرایط خیلی مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره برای چی بخوای جدا بشی بله هستن کسایی ک پشیمون شدن چون ب خاطر مسائل بی اهمیت جدا شدن ی سری ...

وقتی از همون نامزدی مشکل داشته درک نکنه بخاد تورو فقط ت مشتش بگیره بااین حرف نزن بالون حرف بزن حتی ت رو به داییی خودتت بچسپونه بعد بگه حسادت کردم بخاطر ی سوتفاهم ک بهش توضیح دادن منظوری نداشتن بیاد دم در ابرو خانوادم ببرع فحش ناموسی بده ک داداشم بزنه و.... روز اول گف میتونی درس بخونی وقتی ازدواج کردیم گف ن نمی‌زارم چراموهاتو رنگ کردی ت ک موهاتو رنگ کردی پ **نده ایی و خیلی چیزهای دیگ و اینکه 10سال تفاوت سنی داریم من 20اون 30و اصل ت هیچی درکم نمیکنه و خیلی چیزای دیگ  بازم پشیمون میشم؟ 

وقتی از همون نامزدی مشکل داشته درک نکنه بخاد تورو فقط ت مشتش بگیره بااین حرف نزن بالون حرف بزن حتی ت ...

اونجا ک گفتم بخاطر سوتفاهم با داداشم حرفش شده بود داداشم ی چی گفته بود اون بدبرداش کرده بعد بهش توضیح دادن منظورمون این بوده و آشتی کردن فرداش زنگ زده تهدید ک داداشتو میکشم ت رم طلاق میدم دم در خونه مامانم اومد برا دعوا ک خاله و دایی هام نزاشتن همو بزننن

وقتی از همون نامزدی مشکل داشته درک نکنه بخاد تورو فقط ت مشتش بگیره بااین حرف نزن بالون حرف بزن حتی ت ...

نه عزیزم اینجا باید منطق داشته باشی با احساس تصمیم نگیر 

شوهر شما احتمالا توهم میزنه و بد بین هست همون( اسکیزوفرنی) داره 

بهتره چند جلسه مشاوره برید اگه تغییر نکرد که تا خودش نخواد قطعا تغییر ناپذیره بهتر جدا بشی 

سنت خیلی کمه بهترین فرصت ها رو پیش رو داری 

من جدا شدم و زندگی خیلی خوبی دارم الان 

جدا شو و به خودت ظلم نکن این همه بد بینی اصلا جالب نیست

فردا پیرت می‌کنه 

مستقل شو و جدا شو حتما فرصت های خیلی مناسب میاد سراغت

نه عزیزم اینجا باید منطق داشته باشی با احساس تصمیم نگیر شوهر شما احتمالا توهم میزنه و بد بین هست همو ...

مشاوره خیلی گفتم بریم مشکلش اصلا قبول ندارع میگه من مشکل ندارم ت داری درسته منم مقصرم منم ی سری اشتباهات داشتم ولی اون چیزیو قبول نمیکنه نزدیک هزار بار فرصت دادم ولی دوباره آشتی میکنیم همین اشو همون کاسه دوروزخوبیم دوباره دعواهاشروع میشغ

سنت خیلی کمه بهترین فرصت ها رو پیش رو داری من جدا شدم و زندگی خیلی خوبی دارم الان جدا شو و به خودت ظ ...

توی ۱۷سالگی باهاش ازدواج کردم س سال دارم زندگی میکنم هرکاری میکنم نمیتونم از لحاظ روحی از درون دارم متلاشی میشم اعتماد ب نفس این ندارم ک برم بیرون ی مغازه قیمت بپرسممممو

زندگی برات بعدجدایی سخت نبود چطوری گذروندی؟

سخت ک بود تنهایی سخته 

وابستگی ب همسر سخت تر از تنهایی 

یک سال با خاطرات زندگی کردم 

اما ب خودم فرصت دادم تا بتونم دوباره ازدواج کنم