2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

2557 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها امشب یک خوابی دیدم البته تالان خواب بودم دقیق نمی دونم دیشب بود یا امروز خواب دیدم جاریم یک بچه به دنیا اورده من وقتی بچه شو پیش پرستار می برم ازم می پرسه دندون داره یانه منم می بینم بههههههله یک دندون از اونایی که تازه سرش بیرون امده لثه بالایش داره حالا بنظرتون این خواب من چه معنی می ده 

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندون درآوردن نشونه یا دندون کلا نشونه بچس  این که شما متوجه وجود این دندون شدید یعنی خیلی زود ...

انشالله تعبیری که گفتی درست باشه اینقدر الان خوش حال شدم که نگو 

دندون نشونه یه عضو خانوادس وقتی دیدی یه دندون تازه نیش زده یعنی یه عضو کوچیکی قراره بیاذ همینطوری ...

بعد چطور اون عضو جدید بچه من به حساب می یاد درحالی که اون نوزاد جاریم هست ببخشید سوال زیاد می پرسم ذوق زده شدم

بعد چطور اون عضو جدید بچه من به حساب می یاد درحالی که اون نوزاد جتریم هست ببخشید سوال زیاد می مرسم ذ ...

عزیزم تو آون دندونی که تازه نیش زده رو تو دهن یه نوزاد دیدی

حالا این بچه تو خواب بچه هرکسی باشه فرقی نداره

کلا خوابت این اگاهیو بهت میده که یه عضوی تازه قراره بجود بیاد و تو متوجه وجود آون شدی 

تعبیرش نی نی دار شدن خودته گلم 

ایشالا که زودی مادر شی

عزیزم تو آون دندونی که تازه نیش زده رو تو دهن یه نوزاد دیدی حالا این بچه تو خواب بچه هرکسی باشه فرق ...

ممممممنون دوست عزیز می خوام برات درخواست دوستی بدم اگه اشکالی نداره که اگر بعد این همه مدت منم باردارشدم اولین نفر خبرشو به شما بدم وازتون تشکر کنم چون من را خیلی خوش حال کردین😙😙😙😙

ایشالا عزیزم  ترخدا باردار شدی منم دعا کن 😘

چشششششم حتما حالا اصلا ببینم می شم یانه شماهم باردارنشدین واسه من که دوسال وهفت ماه شده

چشششششم حتما حالا اصلا ببینم می شم یانه شماهم باردارنشدین واسه من که دوسال وهفت ماه شده

نه من فعلا نامزدم 

اما بگی نگی مشکل دارم 

ببین اصلا ناامید نشو 

خوابت خیلی خوب بوده 

دیروز یکی از فامیلای ما که زنه ۳۹ سالش بود و یه تخمدان داشت و یکی از لوله هاشم بسته بود بعد ۷سال داشت کارای ای وی افشو میکرد که هفته بعد بره انجام بده این هفته فهمید طبیعی باردار شده 

فقط اینو میگم که خوابت خیلی خوب بوده