2777
2789
عنوان

کی بیداره؟؟؟؟

205 بازدید | 15 پست

بیخوابی زده ب سرم فردا میخوام برا پسرم کالسکه بگیرم میگم امکان داره ک بچم اروم قرار نداشته باشه توکالسکه اخه تازه ٧ماهشه بچه ارومیه  اما نمیدونم تو کالسکه وامیسته یان

تعداد رای : 9
نظرسنجی
فردا بخرم
4
44%
فعلا دست نگه دارم
5
55%

بسته به شرایطت

مثلا من پیاده میرم‌خونه مامانم نزدیکه،دائم بچه م‌رو‌میذاشتم توش

یا گاهی میرفتم پیاده روی میذاشتمش

یه گاهی برا خرید،من خیلی استفاده کردم

چون خیلی با ماشین اینور اونور نمیرم ولی خب بعضیا همه رفت و آمدشون با ماشینه...نیازی ندارن

راستی،فصل سرد هم در پیشه،تو فصل سرد کمتر استفاده میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من مامانم نزدیکم نیس و مجبورم بزارم خونه مادر شوهرم اونم همهجور خوراکی بهش میده و این منو واقعا عصبی میکنه منم همه جا با ماشین میرم نمیدونم دودلم اخه ی خواهرشوهرم حامله نشده ٧ساله و شوهر اون خیلی پسرمو دوسداره میگه اگه  هر موقع خواستی هر جا بری بزارش پیش من  ولی میگم شاید خواهر شوهرم ناراحت شه

اخه من مامانم نزدیکم نیس و مجبورم بزارم خونه مادر شوهرم اونم همهجور خوراکی بهش میده و این منو واقعا ...

خب بچه رو هم باماشین ببرید

بنظرم نیازی آنچنانی ندارید به کالسکه، با این اوصاف

منم دخترم ۵ ماهش بودگرفتم

خیییلی بدردم خورد.مخصوصا وقتایی که میرفتم خرید(بازارروز محلمون)تمام خریدامو میذاشتم توکالسکه یااز بغلاش اویزون میکردم😉خلاصه یجوری جامیکردم😆

دخترمم خیلی توش اروم و راحت بود.

من خونه مادر و مادرشوهرم نزدیکم هستن دخترمو میذاشتم توش و راحت میرفتیم خونه مامان بزرگاش.

خدایی بدرد من که خیلی خورد

امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭
اخه من مامانم نزدیکم نیس و مجبورم بزارم خونه مادر شوهرم اونم همهجور خوراکی بهش میده و این منو واقعا ...

من کالسکه برای پسر اولم خریدم خیلی به دردم خورد تا دوسه سال استفاده کردم برای پیاده روی یا رفتن خونه ی مامانم . حالا باز ببین تو با کالسکه جایی میری یانه . 

بچه ت رو هم پیش هیچکس هیچکس تنها نزار فقط خودت و شوهرت و اگه مادرت خیلی مواظبه پیش ایشون 

ولی پیش کس دیگه نزار و به هیچکس اعتماد نکن . من خیلی چیزا دیدم که اینارو میگم گلم

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

ینی از تولد تا 2 سالگی میخوای همش بغلش کنی بیرون بری؟!

کریر تا چند ماهگی کاربرد داره.

حتی بعد از راه افتادن هم توان بچه در حدی نیست که پا به پای مادر راه بیاد. برای پیاده روی و خرید و قدم زدن و... خیلی ضروریه.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋