2777
2789

اونقد تو خونمون دعوا و ایناس تقریبا منم یه آدم عصبی شدم دیگه یه ذره کنترل رو اعصابم ندارم اصن خودم از دست رفتارای خودم ناراحتم

راهی نیست بشه جلوشو گرفت؟ ایده ای چیزی ندارین...

من حتی سعی میکنم سکوت کنم اصن حرف نزنم باز یکی یچی بهم میگه شدید عصبی میشم میرم تو بحث و دعوا... دقیقا عین چیزی که تو خونمون هست

خیلی سخت میشه.میدونم عصبانی میشی بعدا خیلی پشیمون میشی و خود خوری میکنی

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اینکه بیشتر تایم روز وقتت بیرون پر باشه خونه نباشیحالا یا با کار، یا درس و دانشگاه، یا کلاس و با ...

بخدا همش بیرونم صبحا مدرسه ام عصرا هم خریدی کلاسی چیزی یا تا شب با دوستام بیرون میمونم ولی فقط کافیه یکی دو ساعت خونه بمونم تو همون یکی دو ساعت‌‌...

بخدا همش بیرونم صبحا مدرسه ام عصرا هم خریدی کلاسی چیزی یا تا شب با دوستام بیرون میمونم ولی فقط کافیه ...

اگه میتونی دانشگاه دور بردار برو خوابگاه، ازدواج هم جزو گزینه ها هست ولی از چاله در اومدن و توی چاه افتادنه بهش فکر نکن😅

راستی چند سالته 

اگه میتونی دانشگاه دور بردار برو خوابگاه، ازدواج هم جزو گزینه ها هست ولی از چاله در اومدن و توی چاه ...

چند ماه دیگه تازه ۱۷ سالم میشه ولی تا وایسم دانشگاه قشنگ دق کنم

ازدواجم راجبش فکر کنم سنم کمه ولی کلا از ازدواج بدم میاد وقتی هنوز نتونستم خودمو جمع کنم اصن ببینم میخوام چیکار کنم چجوری با خانواده خودم که از بچگی میبینمشون کنار بیام ازدواج چی میگه این وسط

چی بهت میگه؟ حرف بد و بیراه؟

سخته ها ولی سعی کن بی تفاوت باشی 

واقعا هیچی آدمو از اینکه یکی محلش نده و باهاش بی تفاوت باشه خیط نمیکنه

اصن برو اتاقت یه آهنگ بزار ریلکس کن 

منم تو دعواهای خونه اللخصوص که یه مخاطبش خودم باشم نمیتونم ساکت بشینم  ولی بنابه شرایطی مجبورم بی محلی کنم تا آتیشش تندتر نشه

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)
چی بهت میگه؟ حرف بد و بیراه؟سخته ها ولی سعی کن بی تفاوت باشی واقعا هیچی آدمو از اینکه یکی محلش نده و ...

بد و بیراه که اونقد شنیدم عادیه ولی کلا الان با کوچکترین حرفم عصبی میشم

اتفاقا امروز رفتم اتاقم دره اتاقم خیلی یواش بستم باز همه یدور اومدن اتاقم بحث راه بندازن

بد و بیراه که اونقد شنیدم عادیه ولی کلا الان با کوچکترین حرفم عصبی میشماتفاقا امروز رفتم اتاقم دره ا ...

هوف چقد رو مخ😂ببین عزیزم یه لپ تاپ یا کامپیوتر برداربرو قسمت ورد

هرچی ناراحتی و ناسزا تو دلته بریز توش فک کن اون صفحه کسیه که باید باش دعوا کنی

تند تند تایپ کن 

هم تایپت تند میشه هم اعصابت آروم

اصن تا دادی داری جوش میاری سریع بپر برو سراغش

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)