وقتی بخواین مثلا تو شغلتون پیشرفت کنین و در امدتون بره بالاتر،آیا بخاطر پول خودتون رو مستحق این میدونین که از هر راه نادرستی درامدتون رو بالا ببرین؟ مثلا تو شغل های دولتی مستندسازی های الکی و بدون زحمت میکنین برای ارتقا شغلی یا تو کار آزاد با کم کردن کیفیت و افزایش قیمت؟ اگر تو اون موقعیت باشید چیکار میکنین..وسوسه ی پول بهتون غلبه میکنه یا خدا و وجدان؟ لطفا صادقانه جواب بدین
من کاری ب خدا ندارم اول وجدان خودم اجازه نمیده هیچوقت نمیتونم کار خلاف انجام بدم انکار دست و پامو می ...
این همه انسان توی ادارات و شغل های آزاد اگر بتونن از آیت کارها میکنن ولی در عین حال معترضن به حق خوری آخه چجور میشه!! چیزی هم بهشون بگی که خودتو اصلاح کن میگن بقیه هم اینجورین و میگن تا وقتی همه بالادستی ها کارشونو درست انجام ندن ما هم درست انجام نمیدیم
ن خودم ن همسرم با اینکه شغل همسرم یجوری روزانه چندینن بار پیشنهاد رشوه میلیاردی بشه میگه ولی اصلا حتی بهشون فکرم نمیمنه درحالی که وضمون عادیه
فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)
الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداستدوست قشنگم میشه یه دعای کوچولو واسم بکنی قربون شکلت بشم خوشگلم🥰 دعاکن تیکرم واقعی بشه و خدا یه دخمل ناز بندازه تو بغلم و بگه بیا این فرشته قسمت تو مواظبش باش😍پیشاپیش ممنونم از دعای قشنگت مهربونم💋
هزار برابرش جبران شده دقیقا دیگ ب این رسیدم امتحان بوده
زمان موسی خشکسالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف میشویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا اینکه یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل مینمایم؛ تا پایینرفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچوقت نا امید نشو،لحظهی آخر، شاید نتیجه عوض شود «توکلات به خدا»
توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه.................................................................. از توجه شما سپاسگزارم