2777
2789
عنوان

پسرم🥺

343 بازدید | 13 پست

پسرم کلاس هفتمه نمیتونه با هم سن و سالاش ارتباط برقرار کنه یه مدت از ترس بچه ها کوچه نمیرفت بازی کنه الانم مدرسه شو عوض کردیم دوستای قدیمش نیستن امروز اومده گریه میکنه که تو فوتبال بازیم ندادن 😔

من خودم روابط اجتماعیم عالیه نمیدونم این چرا اینجوریه که نمیتونه بعد دو هفته با همکلاسیاش دوست بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم راهنمایی هفتم که بودم تا سه ماه اول مدرسه دوستی نداشتم نهایت دوتا بغل دستیم دبیرستانم اولاش پیش هیشکی نمیرفتم از بس دلشون برام میسوخت بچه ها خودشون یکی دوتاش اومدن پیشم گاهی اوقات اونم. حتما ببرش پیش یه روانشناس من از مدرسه متنفر بودم خیای تنهایی سخته مخصوصن تو مدرسه سال بعدم که دانشجوعم روال همینه برا من متاسفانه .ولی نزار پسرت بشه عین من بشه من تازه یازدهم با بچه ها صمیمی شدم /:  

تو ارتباط با بچه های کوچیکتر از خودش خوبه اما همسن یا بزرگتر باشن نه

وای پسر منم همینه کلاس دومه 

خیلی نگرانم اصلا نمیتونه ارتباط بگیره

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
شمام تک فرزندی؟

نه من یه خواهر بزرگتر از خودم دارم من خودم چون یه شخصیت خجالتی دارم و معمولن توجمعا و...همه جا خواهرم با منه و مثه یه کسیه که انگار مسئولیت منو به عهده داره بعد من چون اون هس با کسی ارتباط نمیگرفتم ولی خب یسری موقه ها متاسفانه تنها میشم و به شدت اذیت میشم/:

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز