2777
2789
عنوان

دوستی

148 بازدید | 18 پست

حالم خیلی بده دست خودم نیست دلتنگم واسه یه آدم اشتباهی کاش هیچ وقت وارداین رابطه سمی نمی‌شدم کاش چشامو بیشتر باز میکردم ک الان این حال روزم نباشه خداااایا چقدر دیگه شکست چقدر دیگه سختی خسته شدم میزنه به سرم خودموخلاص کنم ازاین زندگی 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگشت ولی من دیگه قبول نکردم ولی خب رابطه چندساله بوده دلم تنگ میشه وغصه میخورم ک عمرم گذاشتم پای ی ...

میگذره عزیزم گذر زمان همه چیو درست میکنه

دَر اَندک مَن تویی فَراوان یا رَبّ 🤍🕊

ببین من هیچوقت تو رابطه نبودم ولی از بچگیم یه نفرو به عنوان دوست بچگیم دوست داشتم( زن یکی از اقوام بود) و دیوانه وار دوستش داشتم و باهم بازی میکردیم و هوامو داشت چن وقت پیش از شوهرش طلاق گرفت و من موندم و خاطراتمون و غصم گرفته و ۲ سال هنوز میگذره و نتونستم فراموشش کنم:)))))😭😭😭😭 دلم میخواد بهش پیام بدم باهم باشیم به عنوان دوست ولی خونوادم چون ازش دل خوشی ندارن قطعا ناراحت میشن:)

..
تو اگه بخای خانواده ناراحت نمیشن مهم خودتی

جای من نیستی نمیدونی قیامت میشه اگه برم باهاش😭😭😭 دیوانه وار دوستش دارم خاطراتش لحظاتی که تو اتاقم خوابیده و باهم بازی میکردیم لحظاتی که براش لاک میزدم لحظاتی که موهاشو میبافتم:))) کاش میشد فراموشش کنم یا شرایط یه جور شه بتونیم باهم باشیم🥲❤

..
چندبارم خیانت کرد بخشیدم 😔

یه چی بهت بگم منم کاملااا تو شرایط تو ام و درکت میکنم چقدرر افسوس عمرت احساست قلبت میخوری که برا آدم اشتباهی گذاشتی حق ام داری منم خودم تموم کردم چون دیگه خسته شدم از گذشت کردن نادیده گرفتن و بخشیدن اش اما عزیزم بسه دیگه بس کن ارزش ندارن این ادما ما بخاییم بخاطرشون خودمونو لحظه ای ناراحت کنیم اینو من این راحت نمیگم ها؟! کلیییی گریه کردم کلییی زجه زدم کلییی قلبم جر خورد تا تهش رسیدم به این نتیجه

🧘