حالم خیلی بده دست خودم نیست دلتنگم واسه یه آدم اشتباهی کاش هیچ وقت وارداین رابطه سمی نمیشدم کاش چشامو بیشتر باز میکردم ک الان این حال روزم نباشه خداااایا چقدر دیگه شکست چقدر دیگه سختی خسته شدم میزنه به سرم خودموخلاص کنم ازاین زندگی 😔
ببین من هیچوقت تو رابطه نبودم ولی از بچگیم یه نفرو به عنوان دوست بچگیم دوست داشتم( زن یکی از اقوام بود) و دیوانه وار دوستش داشتم و باهم بازی میکردیم و هوامو داشت چن وقت پیش از شوهرش طلاق گرفت و من موندم و خاطراتمون و غصم گرفته و ۲ سال هنوز میگذره و نتونستم فراموشش کنم:)))))😭😭😭😭 دلم میخواد بهش پیام بدم باهم باشیم به عنوان دوست ولی خونوادم چون ازش دل خوشی ندارن قطعا ناراحت میشن:)
جای من نیستی نمیدونی قیامت میشه اگه برم باهاش😭😭😭 دیوانه وار دوستش دارم خاطراتش لحظاتی که تو اتاقم خوابیده و باهم بازی میکردیم لحظاتی که براش لاک میزدم لحظاتی که موهاشو میبافتم:))) کاش میشد فراموشش کنم یا شرایط یه جور شه بتونیم باهم باشیم🥲❤
یه چی بهت بگم منم کاملااا تو شرایط تو ام و درکت میکنم چقدرر افسوس عمرت احساست قلبت میخوری که برا آدم اشتباهی گذاشتی حق ام داری منم خودم تموم کردم چون دیگه خسته شدم از گذشت کردن نادیده گرفتن و بخشیدن اش اما عزیزم بسه دیگه بس کن ارزش ندارن این ادما ما بخاییم بخاطرشون خودمونو لحظه ای ناراحت کنیم اینو من این راحت نمیگم ها؟! کلیییی گریه کردم کلییی زجه زدم کلییی قلبم جر خورد تا تهش رسیدم به این نتیجه