امروز باشگاه بودم من چون لبم خشک میشه وازلین داشتم با یه دختر دوستم مسیر رفت آمد گاهی باهم هستیم وازلین منو گرفت زد زیر چشم پخش کرد بعد دراز کشید عکس گرفت گفت بفرستم برا طرفم بگم مریضم چند روز باهام سنگین شده ☹️دیگ چیا بلیدن
وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا اینجا زود نسبت به اینچیزا گارد میگیرن خصوصا وقتی اسم دوست پسر بیاد وسطولی کلا اینکه دختره واسه ج ...
اره میدونی تو سن کم آدم کور کورانه عاشق میشه ولی بعد یه سنی باز عاشق میشی ولی با چشم باز از یه سنتی علاقه مند به کسی میشی بهت احترام بزارع دوستت داشته باشه از یه سنی میفهمی دیگ فقط یه مرد تمام زندگی نیست میفهمی خودتم ارزش و اهمیت داری البته یسری هرگز تا آخر عمر نمیفهمن