2777
2789
عنوان

دخترای عاشق چقد گاهی بلا هستن 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 19 پست

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐💔💔💔💔💔

پشمام

کیفم توعشقو عاشقی

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

چی منظورت دیگه چیا بلدینیعنی دیونه بازی اینو میگی؟آخه اینم شد راه و روش

اره کاربرد وازلین برا من سالها فقط برا خشکی لب بوده چون 😁

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اگه واسه نازکردن باشه اوکیه ولی واسه گدایی توجه خوب نیست این کارایکی از مواردی که من میخوام واس ...

دیگ کم کم داره تاپیک خطرناک میشه اینجا یسری سر همه چی دعوا میکنن فکر کن اون خودش این تاپیک بزنه این کارو کردم فحش ناموسی میدن سایت بهش🤦🙂

دیگ کم کم داره تاپیک خطرناک میشه اینجا یسری سر همه چی دعوا میکنن فکر کن اون خودش این تاپیک بزنه این ...

کلا اینجا زود نسبت به اینچیزا گارد میگیرن خصوصا وقتی اسم دوست پسر بیاد وسط

ولی کلا اینکه دختره واسه جلب پسری که بهش توجه نمیکرده اینکارو کرده اشتباهه 

تکاپو برای نجات ✨️
کلا اینجا زود نسبت به اینچیزا گارد میگیرن خصوصا وقتی اسم دوست پسر بیاد وسطولی کلا اینکه دختره واسه ج ...

اره می‌دونی تو سن کم آدم کور کورانه عاشق میشه ولی بعد یه سنی باز عاشق میشی ولی با چشم باز از یه سنتی علاقه مند به کسی میشی بهت احترام بزارع دوستت داشته باشه از یه سنی میفهمی دیگ فقط یه مرد تمام زندگی نیست میفهمی خودتم ارزش و اهمیت داری البته یسری هرگز تا آخر عمر نمی‌فهمن