2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 73 پست
واکسن آنفلوانزا بزن اول مهر قبل اینکه برن مدرسه ک مریض نشن.من دخترم پیش دبستانی زدم اول مهر تازه اول ...

میترسم بعدهاعوارض بده

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بادمجون سرخ کردم برای فرداامشبم سیب زمینی مزه دار میکنم می ذارم تو فر خیلی خوشمزه میشه

چطوری مزه‌دار میکنی تا منم درست کنم

شاید من قلق دعا کردن بلد نیستم؛ وگرنه مگه میشه این همه بخوامو نشه؟

میگن اصلا خوب نیست

خیلیا زدن یکیش خودم.فرت و فرت میرفتم مدرسه مریض بودم حتی تابستونا😐یکبار آخر شهریور زدم اون سال مریض نشدم دیگه اگه هم شدم خیلی خیلی خفیف بود در حد ۲روز گلو درد خفیف.بعد خوب میشدم.هرسال میزنم خودم.دختر جاریم ۲ساله میزنه راضی بوده از۴سالگی زده اون😐دکترا میگن ۶سال به بالا باید بزنن.منم امسال زدم دیگه واسه دخترم.

میترسم بعدهاعوارض بده

۱۰ ساله میزنم نه هرسال البته سرجمع تو ۱۰ سال۵ بار زدم😅ولی خیلی سیستم ایمنی  منو قوی کرده راضیم واسه بچه نصفه میزنن نصفشو بزن به یکی از دختران نصف دیگه واسه اون یکی.به صرفه است برات

۱۰ ساله میزنم نه هرسال البته سرجمع تو ۱۰ سال۵ بار زدم😅ولی خیلی سیستم ایمنی منو قوی کرده راضیم واسه ...

تروخدا؟ پولش مهم نیس ازعوارضش میترسم. الان میشه زد؟؟ 

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
تروخدا؟ پولش مهم نیس ازعوارضش میترسم. الان میشه زد؟؟

آره تا۱۰ مهر ایراد نداره.ولی دخترات مریضن نباید بزنی باید سالم باشی بدون کوچیکترین مریضی بعد بزنی.عوارض داره

چطوری مزه‌دار میکنی تا منم درست کنم

سیب زمینی پوست میکنم درشت درشت خرد میکنم درشت تر از خلالی

با روغن و نمک و پودرسیر و پودرپیاز و فلفل سیاه واویشن و یکم زردچوبه مزه دار میکنم میذارم تو فر

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

سیب زمینی پوست میکنم درشت درشت خرد میکنم درشت تر از خلالیبا روغن و نمک و پودرسیر و پودرپیاز و فلفل س ...

ژووون دلم کشید

نوش جان من یکم سرما خوردم میترسم گلو درد بگیرم خوب که شدم درست میکنم

شاید من قلق دعا کردن بلد نیستم؛ وگرنه مگه میشه این همه بخوامو نشه؟

آجی بازم تحقیق کن ولی ممکنه تو طول زمان عوارض داشته باشهمثل پوکی استخوان یا عقیمی

از واکسن کرونا ک بدتر نیست😐🤦🏻‍♀️از خیلی  قبلتر از  کرونا مجرد بودم واکسن آنفلوانزا بودش و خانوادگی زدیم هیچکسم نمرده.شما نزن اگه میترسی

ژووون دلم کشیدنوش جان من یکم سرما خوردم میترسم گلو درد بگیرم خوب که شدم درست میکنم

نوش جون اره به خاطر ادویه ایناش بذار خوب شدی

خیلی خوشمزه میشه مخصوصا بچه ها عاشقشن

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)