2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوپ، دخترام سرماخوردن هنوز مهر شروع نشده😩😩

واکسن آنفلوانزا بزن اول مهر قبل اینکه برن مدرسه ک مریض نشن.من دخترم پیش دبستانی زدم اول مهر تازه اولین بارش بود.سال دیگه هم میزنم.خیلی خوبه

چلوگوشت 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

چرخکرده و سیب زمینی سرخ کردم غذانونی.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
فریتاتا یه غذای ساده ی ایتالیایی بر پایه ی تخم مرغ . گوگل کن .. انواع مختلف داره . سریع و خوشمزه

من قارچ و پنیرشو دوست دارم عااااااالی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چجوری

سیب زمینی پوست میکنم درشت درشت خرد میکنم 

با روغن و نمک و پودرسیر و پودرپیاز و فلفل سیاه واویشن و یکم زردچوبه مزه دار میکنم میذارم تو فر 

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)