سمیرگرکان مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 352 عنوان حالم از مغز خودم بهم میخوره 248 بازدید | 12 پست کاش یه دختر معمولی بودم که دلش میخواست ازدواج کنه با یه ادمه معمولی و یه بچه بیفته به جونش و خوشحال باشه و هیچی دیگه نخواد و تموماینقدر رویا پرداز نبودم و اینقدر هدفای گنده گنده نداشتم خسته شدم از ذهنم . .. 1403/07/10 | 17:21 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاریزماتیکمممم عضویت: 1403/07/10 تعداد پست: 809 منم اگه اومدی تو تاپیکم جون خودت واسه خلاص شدنم از بلاتکلیفی تو زندگی و عاقبت به خیر شدنم ی صلوات بفرس خدا ازت راضی باشه دوست عزیز🥰🥰
سمیرگرکان مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 352 منم اصلا دارم دیوونه میشم از طرفی کمال گرام اگر به هدفم نرسم یه بلایی ملایی سر خودم میارم از طرفی عاشق خودمم که به یه زندگی معمولی قانع نیستماز طرفی اذیتماصلا دوگانگی ..
aliyeh_shokat عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 3150 اصلا دارم دیوونه میشم از طرفی کمال گرام اگر به هدفم نرسم یه بلایی ملایی سر خودم میارم از طرفی عاشق خ ... درکت میکنم منم مثل تو بودم تا اینکه .......ازدواج کردم و نموم شد همش در یک لحظه☹️🤭
کاریزماتیکمممم عضویت: 1403/07/10 تعداد پست: 809 اصلا دارم دیوونه میشم از طرفی کمال گرام اگر به هدفم نرسم یه بلایی ملایی سر خودم میارم از طرفی عاشق خ ... درکت میکنم باید به خودت افتخار کنی که تایپک نمیزنی شوهر میخوام ، امیدوارم به اهدافت برسی اگه اومدی تو تاپیکم جون خودت واسه خلاص شدنم از بلاتکلیفی تو زندگی و عاقبت به خیر شدنم ی صلوات بفرس خدا ازت راضی باشه دوست عزیز🥰🥰
سمیرگرکان مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 352 درکت میکنم باید به خودت افتخار کنی که تایپک نمیزنی شوهر میخوام ، امیدوارم به اهدافت برسی مرسی گلم دعا کن حداقل موفق شم🥲❤ بیام تاپیکای موفقیت بزنم ..
سمیرگرکان مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 352 هنوز سنی نداری عجله نکن هر چیزی به موقعش پیش میاد همین کمال گرام میگم همه چی باید عالی بشه باید به همه هدفام برسم و اینجوری ..
کاریزماتیکمممم عضویت: 1403/07/10 تعداد پست: 809 مرسی گلم دعا کن حداقل موفق شم🥲❤ بیام تاپیکای موفقیت بزنم انشاءالله 😍 اگه اومدی تو تاپیکم جون خودت واسه خلاص شدنم از بلاتکلیفی تو زندگی و عاقبت به خیر شدنم ی صلوات بفرس خدا ازت راضی باشه دوست عزیز🥰🥰