2777
2789

هفته هشت نه خوبه بعدصداشوشما نمیتونی بشنوی سونوگراف خودش متوجه میشه خودتون هفته دوازده سیزده میشنوی

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته۶ رفتم صداشو گذاشت شنیدیم منو همسرم.سونو بری هروقت تشکیل شده باشه شماهم میتونی صداشو بشنوی.

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
من هفته۶ رفتم صداشو گذاشت شنیدیم منو همسرم.سونو بری هروقت تشکیل شده باشه شماهم میتونی صداشو بشنوی.

من الام۶هفته ودوروزمه به نظرت برم یازوده؟؟؟

امیدت فقط به اون بالایی باشه

بعضی وقتها سن جنین نسبت به تاریخی که از پریود حساب میکنیم عقب تره.

به نظر من یک هفته دیگه بری بهتره

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من

برو عزیزم.منم اتفاقا۶هفته و سه روز رفتم.اولش۵هفته و ۶روز رفتم نمیزد قلبش.گفت ی هفته بعد بیا.اما اینم بگم بودن کسانی ک۱۱هفته قلب جنین زده پس خودتو نگران نکنی ی قت.اکثرا قلب تو هفته۵تشکیل میشه اماتوسط,سونو هم قابل تشخیص نیس.اما تو هفته۶ام میشه تشخیص داد.ب سن جنین برحسب سونو دقت کن.چون برحسب سونو۶هفته میتونن قلب رو بشنون.ن بر حسب lmp.انشاالله ک میشنوی عزیزم😍

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤