2777
2789
عنوان

شوهر سخت گیر 🥲

770 بازدید | 34 پست

اگه یه شوهر سخت گیر داشتین که نمیزاشت با دوستاتون رفتار امد کنید تو ارایش اینا سخت گیری میکرد چطوری قانعش میکردین که بزاره برین بیرون با دوست اینا...  برین باشگاه... کلا چیکار میکردید ازادتون میزاشت.... 

💍♥🫧

بیایید تاپیک اخرم بخون خانواده من از شوهر شما بدتره 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکاری نمیشه کرد

بچه بیاری ی مقدار گیر دادناش کمتر میشه اما برا من بازم با دوستام برم بیرونو نمیزاره

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌هشدار صاحب خانه رسالت مهمان نیست! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️

ببین شوهرت شکاکه یا تعصبیه؟!

شاید مشکل از دوستاتونه و میترسه مثل اونا بشین

ارایش هم بنظرم دلش نمیخواد خوشگل بشی کسی جز خودش نگات کنه 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
ببین شوهرت شکاکه یا تعصبیه؟!شاید مشکل از دوستاتونه و میترسه مثل اونا بشینارایش هم بنظرم دلش نمیخواد ...

نه شکاک نیس اولاش میزاشت الان یکم گیره تعصبیه دوستام خیلی خوبن

💍♥🫧
بچه دارین؟هیچ بهترنشده ازقبل

ن کلا ۸ ماهه ازدواج کردم و یه روز خوش نداشتم ادم بی خودیه امروز دیگه به خودم قول دادم برم کارای طلاقمو بکنم ، پدر مادرم از شهرستان گردو اوردن شوهرم ورداشته شکسته میگه اینا گردوهایی ک من خریدم ازشون نیس ، عوضشون کردن و داد و قال.... هر روز سر یه موضوع بی اهمیت رو مخ میره الانم رفته سر کار در خونه رو قفل کرده کلید هم بهم نمیده میخام طلاق بگیرم بدرک ک ابروم بره

نه تو نامزدی یهتر بود زیاد گیر نیست ولی خب منم دوس دارم باشگاه اینا برم..... دوس نداره

اهان اخه من تونامزدی خیلی بهم گیر

میداد بعدش کمکم خوب شد همه جا 

میرفتم باشگاه استخر خرید الانم گاهی

کنترلم میکنه ولی خیلی کم