misskhalghy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 397 عنوان همسایه ی دزد 205 بازدید | 11 پست سلام بچه هامن یک عروس هلندی بانمک داشتم ک خیلیییی بش وابسته بودم پراشوقیچی کردم درم بازمیزاشتم فقط میتونست بپره کوتاه این میره روی بوم همسایه پایینی مون پسرش میدونه مال مایه میادبرمیداره ازش عکس میگیرن اگهی میکنندتوی دیوارمن اتفاقی اگهی ودیدم خلاصه رفتم پیگبرشدم پیگیرشدم عکس و مدرک وشماره اگهی همه مال پایینه رفتم و بروشون زدم درخونشون نمیدن میگن توخونه مانیست خلاصه قبول کردن امانمیدن منم قیمت برام مهم نیست دهتای اونوگفتم خرج کنم ولی پوزاونارو به خاک بمالم خدایی اگ اسمش دزدی نیست چیه بنظرتون چکاربایدکنم خدالعنت کنه همسایع دزدو بدو ازصدتاادشمن بدتره 1403/07/10 | 14:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گارنت1403 عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 7996 اسکرین شات بگیر از روی آگهی و شماره تماسشون . تهدید کن ب شکایت بگو ی پرنده ارزش نداره ولی چون اینجا زندگی میکنیم ترسیدم از وسایل خونه گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
hana9299 عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 7092 یکی بگو ازسایت دیوار بهشون پیام بده بگه خریدار هستم وبیاد وببینه ازشون بگیره پول نده بده دستت بگع حق ب حق دار رسید
مادرشوشو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1607 اشتباه اول از شما بوده که مراقب نبودی....حالا هم با زبون خوش بگو ،اگه نداد.با یکی هماهنگ کن از طریق اگهی بره دم در شون و تا حد خرید پیش بره فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5914 قیمتشو چقد زده حالا ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
misskhalghy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 397 اسکرین شات بگیر از روی آگهی و شماره تماسشون . تهدید کن ب شکایت بگو ی پرنده ارزش نداره ولی چون اینج ... اره اسکرین شات وحتی ب شماره اگهی زنگ زدم ضبط تماس داشتم فردامیرم دادگاه شکایت کنم خدایی سخته توخونه ای امنیت نداشته باشی
misskhalghy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 397 قیمتشو چقد زده حالا خاک توسرشون بکنن سردرنمیارن ازهیچی یک ملیون یک سیامون زده چون من امروزبروش زدم اگهی و پاک کرده ولی تماساواسکرین شاتاهست بازبون خوش اون حیوونوندادبهم
گارنت1403 عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 7996 اره اسکرین شات وحتی ب شماره اگهی زنگ زدم ضبط تماس داشتم فردامیرم دادگاه شکایت کنم خدایی سخته توخونه ... من در حد تهدید میگم ببین چیکار میکنن فوری دست تو خونه زنبور نکن گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
misskhalghy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 397 اشتباه اول از شما بوده که مراقب نبودی....حالا هم با زبون خوش بگو ،اگه نداد.با یکی هماهنگ کن از طریق ... همیشه دربازه پراش قیچیه پرنده من فقط میتونست بپره نبایدبیاد ازروی بوم مابرداره وبرن اگهی کنن دیواربفروشن
misskhalghy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 397 من در حد تهدید میگم ببین چیکار میکنن فوری دست تو خونه زنبور نکن امشبم یک صحبت دیگ میکنه همسرم اگ ندادن پس خدشون خاستن ایقد شایددوسدارن خیلی تودادگاهابدون مادرش گف برین ماموربیارین ماازمامورنمیترسیم
misskhalghy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 397 یکی بگو ازسایت دیوار بهشون پیام بده بگه خریدار هستم وبیاد وببینه ازشون بگیره پول نده بده دستت بگع حق ... اگهی و پاک کردند تابروشون زدم