2777
2789

من یه بچه 18 ماهه دارم خیلیم شیطونه تازه اسباب کشی کردم بخدا هیچکی بهم کمک نکرد الان دوروزه که اومدم خونه ی جدید مامانمم پیشمه من ازش هیچکاری نخواستم فقط خواستم حواسش به دخترم باشه اذیتم نکنه امروز دخترم از صبح که پاشده همش گریه میکنه بهونه میگیره همش میگه بغلم کن شیر بده مامانم خودش داره میبینه بعد همش میگه تو هیچکاری نمیتونی بکنی بلد نیستی دو روزه هیچکار نکردی..... منم اعصابم خورد شد کلی داد و بیداد کردم چون واقعا این دوروزه فقط غر میزد سرم خسته شدم دیگه بعد با دلخوری از اینجا رفت الان به نظرتون حق با کیه😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقصیر توعه

به مامانت چه ربطی داره اخه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

واقعا تو زمان اسباب کشی آدم خودش هزار تا ناراحتی داره حوصله غر دیگران نداره...من به شخصه خودم از کسی انتظار ندارم که حتی ۱ لیوان بخواد برام جا به جا کنه ولی انتظا دارم حداقل روز اسباب کشی حواسشون به بچه باشه...دو ساله مادرشوهرم ول میکنه دقیقا روز اسباب کشی ما میره سفر که حتی نخواد بچه رو نگه داره...من خودم مادر ندارم وگرنه حتی این توقع رو هم ازش نداشتم...بهتر بود بچه رو بزاری خونه مادرت باشه و خودت تنها خونه بمونی کاراتو کنی کسی هم تو دست و پات نباشه که عصبی بشی...خدا از مادرشوهرم من نگذره ایشاله...خیلی ازش بدم میاد💔

من بهت حق میدم

چون خودم هم متاسفانه خانواده ای ندارم که کمک حالم باشن

دختر ۱۱ ماهم و خودم سرما خوردیم جوری ک استخونام میسوزه نمیتونم از جام بلند شم

بعد مادرم برگشته به من میگه توقع نداشته باش کسی بیاد کاراتو کنه منم ۳ تا بچه کوچیک داشتم مریض میشدم به زندگیمم میرسیدم

کلا من ک قیدشونو زدم و دیگه فقط هستن که باشن وگرنه علافه ای نیست از بس سال ها بی عاطفگی دیدم

پدرم ک فوت شدن

خواهرامم مجردن و صبح تا شب سر کار

انقدر هم اوضاع مالیش عالیه ک فقط فکر پول جمع کردنه

اینارو گفتم ک بگم بدبخت بیچاره نیست

بچه و شوهر توی خونه هم نداره

ولی خب بی عاطفس و کلا شعارش اینه کی واسه من کرد که من برای تو بکنم

گذاشتمشون کنار دیگه

میگم که فقط حضور فیزیکی دارن که اونم تا جایی ک بشه رفت و امد نمیکنم

اعصابمم آروم تره

واقعیتش اینه حق با شماست بنظرم درحالیکه مطمینم عاشق مامانتی ولی خب گاهی تنش پیش میاد طبیعی هست .

من خودم اینجوری پیش میاد مثلا مامانم ی حرفی بم بزنه  بشوخی حالا ی شوخی ساده الکی ها نه بی ادبی، نباید ناراحت شم،ولی خدا نکنه من ی شوخی کنم ی حرف ساده نه بی ادبی، ناراحت میشه درجا جلوی بقیه یجوری نشون میده.  همین دیشب جلوی فامیل 🤣 حالا خوبه متاهلم ، کلا ولی کنار اومدم راستش. اما خب یوقتها هک ناراحتیم عمیق سه قهر میکنم مثلا زنگ نمی‌زنم 🤣 خودش متوجه میشه میگه نازک نارنجی شدی. 

واقعا تو زمان اسباب کشی آدم خودش هزار تا ناراحتی داره حوصله غر دیگران نداره...من به شخصه خودم از کسی ...

اخه مشکل اینه مامانم میگه من نمیتونم بچتونو نگه دارم حوصله ندارم پام درد میکنه نمیتونم دنبالش بدوم