2821
2789
عنوان

شوهر تنبل

291 بازدید | 27 پست

شوهرم تازگیا تنبل شده نمیدونم چرا. 

یه چند ماهیه حس و حال کار کردن نداره. 

مثلا از 6 صبح میره تا 3 اضافه کاری نمیمونه هرچی بهش میگم اصلا گوش نمیده. 

چیکارش کنم؟؟؟  ب نظرتون خودش درست میشه دوباره؟؟؟ 

بـــرای خـــوشــبـخــتــیــم دعــا کــنـــیــد❤🙂

خسته س شاید 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب خسته شده بدنش همون شش تا سه هم واقعاً خسته کننده اس بزار یه مدت همون ساعت کاری رو بره سرکار

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب خسته شده بدنش همون شش تا سه هم واقعاً خسته کننده اس بزار یه مدت همون ساعت کاری رو بره سرکار

چند ماهیه اینجوری شده زندگی واقعا خرج داره اینجوری نمیشه که

منم تازگیا همه اش دوست دارم بخوابم، اصلا هم افسردگی و اینا ندارم و ربطی به حال روحیم نداره، حال روحیم خیلی هم خوبه، یه عالمه کار دارم ولی حال بلند شدن ندارم، لطفا اگر کسی راه حلی داره راهنمایی کنه 

تاروت پندآموز و خودشناسی در روبیکا کانال binandenur ✨به تااروت علاقه داری؟ میخوایی خودتو بهتر بشناسی؟ خودشناسی ، رشد و توسعه فردی و روشنگری برات مهمه؟ کانال binandenur رو در روبیکا دنبال کن ✨

چند ماهیه اینجوری شده زندگی واقعا خرج داره اینجوری نمیشه که

خودت شاغلی؟؟؟اخه نه ساعت واقعا خیلیه درسته وضع خرابه ولی نمیتونه که بیشتراز توانش کار کنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

قبول دارم کم هست، ولی شاید بیشتر از این توان نداره.

همسرم خیلی کاری بود سهو انگار خورد زمین 

اصلا حس و حال نداره دیگه

سر فرصت مثلا توی روز تعطیل که سرکار نمیره بشین باهاش صحبت کن ، مثلا بگو عزیز دلم من خیلی ازت ممنونم که انقدر تلاش میکنی برای زندگی مشترکمون ولی میتونم ازت یک سوال بپرسم ، بعد بگو حس میکنم جدیدا روحیه نداری مشکلی توی محل کارت داری؟ اتفاقی افتاده؟ 

خیلی وقت ها فکر میکنم طرف تنبلی میکنه ولی تنبلی نیست بعضی جاها خیلی پرسنل رو اذیت میکنن و بد رفتاری میکنن به همسرت حق بده شاید رنج بزرگی رو تحمل میکنه

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز