2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 33 پست
دراون که شکی نیست ولی این همه مسولیت برای زن هم واقعا زیاده.زن باید همه جا حواسش به همه جا باشه ولی ...

اگر آشنا باشی با دین خدا خیلی از مسئولیت‌هایی که الان زن به عهده گرفته برعهده اش نذاشته ولی زنها خودشون دلشون خواسته وارد شدن ...مردها هم بعضی از خدا خواسته عقب نشستن ...وقتی زنها دلشون تشابه حقوق را خواستن خواستن مثل مردها کار کنن درآمد و....کم کم‌ اینطور شد توقع مردها هم بالا رفت و بعد می بینی زحمت مردها هم کلی افتاد روی. دوش زن ...خودمون خواستیم

شمافقط زمان انقلاب. صنعتی را با وضع ۴ زن را به من بگو

شما برو تاریخ پیش از انقلاب صنعتی رو مطالعه کن یه ثبات و برابری نسبی بین زن و مرد می‌بینید از بعد از انقلاب صنعتی اما جامعه مرد سالار تر شد 

خیلی از حرف ها رو نمیشه زد چون من کاربریم رو دوست دارم اما اگه خواستید بیشتر در این مورد بدونید برید تو یوتیوپ و کلیپ هایی از تاریخ رو مشاهده کنید 

درمورد ۴ زن باید بگم ما فرهنگی داریم که اختیارات زیادی به یک مرد داده همون ۴ زن همون اختیار و اجازه ی مرد برای مسائل زندگی زن که همه از مرد سالاری سرمنشا گرفته که توی دینمون راه پیدا کرده درصورتی که زمانی جامعه به تساوی و تناسب میرسه که زن و مرد برابری رو تجربه کنن 

انسانیت......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میتونم بگم شما میتونی به این برسی ولی مهارت میخواد وصبر.....واقعا میشه مردها را تو مسیر آورد چون ...

نه عزیز من مردها که نه هیچ ادمی تا خودش نخواد هیچکس نمیتونه عوضش کنه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍