2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 33 پست

چون جامعه مرد سالاره از بعد از انقلاب صنعتی خیلی ها برای پیشبرد مقاصدشون برای اینکه تولید بالاتر بره به نیروی کار قوی احتیاج داشتند که بی چون و چرا بیش از توانایی بدنشون کار کنن و مرد ها رو مجبور کردن که بیش از حد کار کنن برای اینکه مردها حس قدرت بگیرن بهشون امتیازاتی دادن و زن رو کوچک شمردند و مرد رو برتر نشون دادن این قضیه ادامه پیدا کرد و حتی در فرهنگ و ادیان دیگه هم رشد پیدا کرد مثل همینکه مرد حق داره ۴ تا زن داشته باشه و ...

این سرکوب زن این کم دیده شدن زن سالها ادامه پیدا کرد همه این درد و رنج ها در دی ان ای ما انباشته شده و نتیجش شده همین جامعه بی ثباتی که می‌بینیم همین زنهایی که برای اینکه مورد تایید قرار بگیرن به جون خودشون به سلامتی خودشون آسیب میزنن 

انسانیت......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه هیچ جا حق رو به خانوما نمیدن.درمورد بقی چیزام همینه.بچه یه چیزی میشه میگن مگه مادر نداشت... ...

ولی یه نکته خیلی جالب در گفته شما میشه در آورد که زن انقدر توانایی داره وخداوند به زن توانایی پرورش و انسان سازی داده  همه این را میدونن شاید دلیلش اینه .زن سرسبد خلقت هست فقط مهارت کسب نکرده برای ایفا نقش   

کاش واقعن اینطوربودخواهرمثلم نه ماه توبچه روحمل میکنی تودردمیکشی توخون دل میخوری ولی قانون میگه مال ...

درسته،ولی من کار خوب و بد رو گفتم که جنسیت و کوچیک و بزرگ نداره

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

زن ومرد نداره ازنظر خداوند خطا از هردو بد هست هرکس مشکل داره باید راهش را بره ....شاید برای زن سنگین تره چون روایت داریم. حیا ده قسمت هست خدا نه سهم را به زن داده .و شاید کنترل زن. قوی‌تر باشه ....

احیانا میشه بگید کجا زندگی میکنی نقل مکان کنم

احتیاجی به نقل مکان نیست،همان جایی که هستی خوب باش،اصلا ربطی به مکان نداره،این باون شرایطها اضافه کن

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
دقیقا من شوهرم خیانت کرد من باید میبخشیدم و فراموش میکردم ولی به صورت لفظی تو دعوا گفتم بهش پس منم ه ...

چون زن ناموس خداست و خدا خیلی به زن شرافت داده و به مرد هم این را. میدونه زورش میاد خش بهت بیفته 

چون جامعه مرد سالاره از بعد از انقلاب صنعتی خیلی ها برای پیشبرد مقاصدشون برای اینکه تولید بالاتر بره ...

معذرت میخوام انقلاب صنعتی کی بود ؟؟؟؟قانون ۴ زن چه موقع .جی را به چی زدی ؟؟؟؟؟به‌ نظرم مطالعه را دقیق تر کن 

معذرت میخوام انقلاب صنعتی کی بود ؟؟؟؟قانون ۴ زن چه موقع .جی را به چی زدی ؟؟؟؟؟به‌ نظرم مطالعه را دقی ...

عزیزم شما برو کتاب مرد مرد پدران غایب پسران گمشده 

کتاب آنیما و آنیموس آقای یونگ رو مطالعه کن خودت متوجه میشی

انسانیت......

ولی یه نکته خیلی جالب در گفته شما میشه در آورد که زن انقدر توانایی داره وخداوند به زن توانایی پرورش ...

دراون که شکی نیست ولی این همه مسولیت برای زن هم واقعا زیاده.زن باید همه جا حواسش به همه جا باشه ولی کمتر کسی میبینه....من خودم نیاز به هم صحبت و حامی عاطفی دارم که انقدر له نشم ولی کسی نمیبینه....

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
این طرز تفکر اشتباه و قدیمی بازم هست که مرد برتره عین یه رئیس زن هم مثل کنیز یا خدمتکارچقدر تایپیک خ ...

وجدانا الان که مردها زن ذلیل شدن و زن سالاری شده البته بچه سالاری بیشتر چه حرفهایی می‌زنید....زنها بلد باشن مهارت پیدا کنن مردها برده. میشن مگر مرد خیلی بد باشه

دراون که شکی نیست ولی این همه مسولیت برای زن هم واقعا زیاده.زن باید همه جا حواسش به همه جا باشه ولی ...

فقط میتونم بگم شما میتونی به این برسی ولی مهارت میخواد وصبر.....واقعا میشه مردها را تو مسیر آورد چون خیلی ساده هستن هارت وپورت دارن برای اقتدار خودشون را حفظ کنن‌. ولی در واقع در برابر زن ضعیفن