2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید بابام مریض شده

140 بازدید | 18 پست

54 سالشه چهار شب پیش تخم مرغ خراب خورد اوایل ظهر روز بعدش حالش بد شد. عصر بردمش بیمارستان یه سرم وصل کردن و بعد اون فقط استفراغ نمیکنه. اسهاله و هنوز خوب نشده.  بی حاله و غذا هم نمیخوره صداش گرفتست تابحال اینطوری نبوده چیکار کنم؟ واقعا موندم. دوباره ببرم سرم وصل کنن؟ ببرمش پیش دکتر دیگه؟ میترسم چیز جدی باشه تا سرطان روده و معده و همه رو نشانه هاشو بررسی کردم. در عین حال پول دکتر خاصی نداریم کسی ایده ای نداره مشکل چیه؟ خیلی ممنونتون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره گلم دوباره ببر بگو خوب نشده 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

وقتی آدم مسموم میشه چند روز طول میکشه تا سیستم گوارشی مثل قبل بشه با این حال اگر خیلی اذیت بازم ببر دکتر عمومی شاید لازمه بازم سرم بگیره

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

احتمالا از این مریضی فصلی های که هوا می‌ره رو به سرما . ایشالا سلامت میشه

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

جدی؟ یعنی سر تخم مرغ نیست؟

احتمالش هست انشالله که زود خوب بشن یرای اسهال اسفرزه از عطاری بگیرین یه قاشق کوچیک تو ماست بریزین بخورن

تو اب نباشه که برعکس عمل میکنه

سیر خامم خوبه

پیش همون قبلی یا یکی جدید؟ آخه این قبلیه اصلا یک کلمه حرف نزد فقط پول ویزیتو گرفت و امپول نوشت

خب ببر پیش یکی دیگه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

وقتی آدم مسموم میشه چند روز طول میکشه تا سیستم گوارشی مثل قبل بشه با این حال اگر خیلی اذیت بازم ببر ...

امیدوارم فقط همین عوارض مسمومیت باشه. من خودم یه بار خربزه و جگر خوردم با یه امپول کلا خوب شدم نمیدونم چرا اینقدر طولانی شده اخه