2777
2789
عنوان

قالیشویی

59 بازدید | 3 پست

من فرشامو به قالیشویی اقدسیه دادم خیلی راضی بودم موقع بردن کاملا با نظم و هماهنگی خاص فرشارو بردن و برای ارسالش دو روز دیرتر ارسال شد اونم بخاطر شرایط هوا ولی هم شستشو هم حمل و نقل عالی بود

قالیشویی الهیه معرکست ممنون ازنظرات دوستان

ماخودمون درنهایت دادیم قالیشویی الهیه گفتن بایدباشامپو شسته بشه واینا خلاصه ازقیمتی ک گفتن بودن یه کم بالاترگرفتن ولی واقعاتمیزشده بود وتحویلش به موقع بود.همه جا تهران اگه اشتباه نکنم شعبه دارن شماره ای که من تماس گرفتم اینه .

۰۲۱۲۲۴۶۲۴۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

من قبل از عید فرش‌هامو دادم قالیشویی الهیه. خیلی تمیز شسته بودن و خوشبختانه هیچ آسیبی هم بهشون نرسیده بود. چون از نتیجه راضی بودم، به مادرم هم پیشنهاد دادم فرش‌های دستبافش رو بده به همین قالیشویی.

فرش‌های مادرم چندتا مشکل داشتن، یکی‌شون زیر گلدون لک آب داشت و یکی دیگه از کنار شوفاژ رنگ گرفته بود. ریشه‌ها هم نیاز به ترمیم داشتن. گفتن باید کارشناسی بشه و کمی بیشتر زمان می‌بره. حدود دو هفته بعد، فرش‌ها رو تحویل دادن و واقعاً از نتیجه کار راضی بودیم. رنگ‌برداری دقیق انجام شده بود و ظاهر فرش‌ها خیلی بهتر از قبل شده بود، طوری که حتی مامانم هم گفت فکر نمی‌کرد این‌قدر خوب دربیاد.

نکته مثبت دیگه این بود که پرسنلشون خیلی محترمانه برخورد می‌کردن و قیمت‌ هم نسبت به خدماتشون منصفانه بود. من از طریق اتحادیه با این قالیشویی آشنا شدم، چون تجربه بدی از یکی دو قالیشویی قبلی داشتم.

در کل تجربه خوبی بود و اگر دنبال یه قالیشویی قابل اعتماد هستید، الهیه می‌تونه انتخاب خوبی باشه.اینم شماره ای که من سفارش ثبت کردیم درضمن همجای تهران سرویس دارن. 

۰۲۱۲۲۴۶۲۴۰۰     ۰۲۱۷۷۳۶۳۷۶۲