سلام ی مدت تو اینستا دختری رو میدیدم ازش خوشم امد بهش پیام دادم ببینم مجرده یا نه ک باهم آشنا بشیم آخه در بدر دنبال ازدواجم خلاصه دختره از من بزرگ تر بود باهمم کلی صحبت کردیم بعدم خداحافطی کردیم منم چیز بدی بهشون نگفتم محترمانه وارد شدم و محترمانه هم خارج شدم فک نمیکردم بزرگتر باشه به عکسش اصلا نمیخورد بعد چند روز متوجه شدم بلاکم کرده. منکه خداحافظی کردم دیگه هیچ پیامی ندادم نمیدونم چرا بلاک کرد کار بعضیا عجیبه واقعاً
خب من همه راهارو رفتم ب نتیجه نرسیدم دیدنی دختر زیاد رفتم ولی چون دانشگاهو ادامه ندادم و دیپلم دارم رد میکنن درحالی ک من شغل دارم بیمه دارم درامد دارم ی خانواده خوب دارم ولی چون مدرک دانشگاهی ندارم نتونستم ازدواج کنم
ااهان پس بهتره تو مجازی آشنا بشی و اون موقع که اومدی شهر خودت قرار بزاری و از نزدیک بیینی
😄😄😄 تو سامانه همدم ثبت نام کردم همسریابی هست از کافه بازار میشه دان کرد قانونی هست چهار بار بسته خریدم به چهل نفر درخواست دادم همه رد کردن بخاطر همون دیپلم ک گفتم حتی حاضر نیستن بیان آشنا بشن شاید خوششون بیاد والله آخر افسردگی گرفتم با این دخترا خیلی زور داره یعنی تو این دنیا ی دختر سهم من نیست😄 شناسه شانس ندارم