2821
2789
عنوان

شوهر بدجنس

2961 بازدید | 22 پست

دوستان وقتي به شوهرم محل نميدم بابت كارايي كه كرده شروع ميكنه به محكم زدن دراو..بچه م چندبار پريد ..كه من عصباني شم باش كل كل كنم..بعد درحرف ميگه تو بالاسر بچه داد زدي(كاري كه داره انجامش ميده به دروغ به من نسبت ميده كه حرصم بده)بعد خيلي هم دروغگوه هرجا رفتيم فهميدن..يا مثلا ميگه تو خونه يه دقيقه صدات نره بالا بعد تو بالكن ميره بلنديلند فحش ميده كه همسايه ها بفهمن بعدم مياد تو ميگه تو ميكني!!!يعني به خيال خودش منو دق ميده..اين بازي رواني ش برام عادي شده چون از اول اينجوري بود..اما يه چيزي نگرانم كرد امشب..من واسه بچم ازجووووون مايه ميذارم يعني مادري كردنم در حد صده واسش اين ادم يه شب بالا سر بچه بيدار نبوده امشب ميگه بزرگ شه بهش ميگم مامان تو عقده اي بود بالاسرت دادميزد!!واقعا هم ميكنه ..نگرانم اگه اين حركاتشو بين منو بچمم بكنه چي 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ی دفتر برمیدارم ازاول بدنیا اومدن بچه تمام خاطراتو مینویسم ازجمله کارای باباشو تاریخ و ساعت میزنم بچه بزرگ شد میدم دستش بخونه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

😳😳😳حتما یجوری ببرش پیش روانشناس

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
شما باشين چكار ميكنين

چرا از اول اين رفتار ديوونه كننده رو تحمل كردي؟؟ خوب حالا اين نگرانيت ميشه پيامدش

من بودم ميفرستادمش دكتر فكر كنم همسرتون مشكل روان داره ! اخه چرا خودتو عذاب دادي با اين اخلاق 😕😕

نیازی نیست کاری کنی،یا نگران باشی،بچه بزرگ میشه خودش میفهمه کی داره راست میگه.. بیخودی نقطه ضعف نشون نده. وقتایی که همسرت مهربونه باهاش صحبت کن که این کارارو نکنه! یا دوتایی به خاطر بچه برید پیش مشاور.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

نگران نباش بچه ات خودش بزرگ میشه و میفهمه راست و دروغ رو......

از بچه ها نمیتوان چیزی رو پنهان کرد

عاطفه ی مادری با هیچ چیزی برابر نمیشه شک نکن عزیزم

منصفانه تر این بود که هر کسی فقط  تاوان نفهمی خودش را میداد
وااا واقعا موندم نمیدونم چی بگم چقدر بداخلاقه همسرت 😢

عقده ايه وقتي با كسي مشكل پيدا كنه روشش اينه..حالا ميترسم با دروغ روحيه بچمو تحت تاثير قرار بده بچه اي كه واقعا رسيدگي من بهش مافوق تصوره از صبح تا شب باهاش بازي ميكنم كتاب ميخونم براش بچه ٤ماهه ماهانه كشوش پروخالي ميشه از لباس محبت هم كه غرق محبته خيلي ميسوزم ميگه اينكارو ميكنم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792