2789
عنوان

بی بی چک‌منفی

100 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من تو اقدامم هرماه پریودم منظم بود الان دوروزه عقب انداختم علائم پریودم فقط دو حد ده دقیقه میگیره بعد کامل از بین میره امروز بیبی چک زدم منفی بود ممکنه زود زدم منفی باشه؟

یک هفته مونده بود به پریودم سینه هام سفت شده بود و درد داشت ولی الان درد نداره فقط سفته

بیا نجنگیده نبازیم...✌

عزیزم همه چی ممکنه بستگی به بدن ادم داره من موقع حاملگیم قبلش سینه هام سفتو دردناک شده بودن حس پریودم داشتم چند روز قبلش ولی موعدم اصن درد نداشتم همون روزم زدم مثبت سد از شما ممکنه چند روز دور تر نشون بده ممکن هم هست حالمه نباشین همه چیز ممکنه  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

احتمالا منفی باشه...منم همین اتفاقا و علائمو داشتم ماه قبل ولی بعد از چهار روز دیر کردن،پریود شدم... ...

خودمم حسم‌میگه منفیه

بیا نجنگیده نبازیم...✌
عزیزم همه چی ممکنه بستگی به بدن ادم داره من موقع حاملگیم قبلش سینه هام سفتو دردناک شده بودن حس پریود ...

تا یک هفته صبر میکنم اگه پریود نشدم دوباره میزنم

بیا نجنگیده نبازیم...✌
تا یک هفته صبر میکنم اگه پریود نشدم دوباره میزنم

اره عزیزم صبر کن منم مثل شما بودم صبر نداشتم چند روز قبل موعدم زدم منفی شد خیلی عجله داشتم کلا ادم این موقعه ها صبر نداره ولی صبر کن احتمال منفی شدنم بده که تو ذوقت نخوره 

اره عزیزم صبر کن منم مثل شما بودم صبر نداشتم چند روز قبل موعدم زدم منفی شد خیلی عجله داشتم کلا ادم ا ...

خیلی بده اصلا صبح کلا بیخیالش شدم حس منفی بودن گرفتم دیگه بهش فک‌نمیکنم

بیا نجنگیده نبازیم...✌
خیلی بده اصلا صبح کلا بیخیالش شدم حس منفی بودن گرفتم دیگه بهش فک‌نمیکنم

خودتو اذیت نکن عزیزم اگرم نشد خب ماه بعد فرصت داری من تازه بعد چند ماه اقدام حامله شدم هرماه درکل 20درصد احتمال حاملگی هست به خیلی چیزای دیگه هم بستگی داره اگه مشکلی نداری پس نترس بگو فوقش ماه بعد مثبت میشه 

خودتو اذیت نکن عزیزم اگرم نشد خب ماه بعد فرصت داری من تازه بعد چند ماه اقدام حامله شدم هرماه درکل 20 ...

ممنونم عزیزم

اره میدونم احتمال منفی بودنش خیلیه ولی هم ذوق دارم هم استرس😁

بیا نجنگیده نبازیم...✌