2777
2789
عنوان

خدا می‌بخشه

99 بازدید | 12 پست

سلام من حال روحی بدی دارم ۹ سال با یه پسری ارتباط داشتم به قصد ازدواج ولی خب گند زد و پیچوند و رفت بعد اون توی محیط کارم با همکارم اوکی شدم دوست شدیم البته دو سال از ماجرای قبلی گذشته بود من حال روز بدی رو تجربه کرده بودم و داغون بودم و همش توی لجی با خودم بودم که تو این همه خوب بودی و این همه گند زد تو زندگیت پس تو هم حقته هر کاری بکنی خلاصه با همکارم اوکی شدیم و متاسفانه رابطه جسمی بوس بغل و چیزهای دیگه هم بود ولی توی خلوت خودم همیشه پشیمون بودم و همیشه ناراحت بودم از یه طرف این همکارم رو خیلی دوست دارم پسر  خوبیه ولی خب اصلاً فاز ازدواج نیست خودش یه شرایط مشابه من داشته و داغونه و از طرف دیگه هم همیشه از خودم و اون مذهبی بودن سابقم و اون ارتباطی که قبلاً با خدا داشتم خجالت کشیدم من الان چندین وقت نماز  نمی‌خونم ارتباطم با خدا کم شده وسواسم شدید شده و چیزای دیگه الان نمی‌دونم چرا خواستم درد دل کنم ولی داشتم فکر می‌کردم کسایی که رفتن توی این فازا اونام یه جایی مثل من بریدن و ته ماجرا رو انجام دادن با همه اینا دلم می‌خواد برگردم دلم می‌خواد خدا ببخشتم دلم می‌خواد تموم شه این کثافت کاری و گاهی می‌زنه سرم که خودمو بکشم.....

بچه‌ها یعنی خدا می‌بخشه و از یه طرف مزه گناهی که رفته زیر زبونم رو چیکار کنم از یه طرف اینکه پسره رو می‌بینم دوست دارم بغلش کنم دوست دارم آروم بشم و همه این چیزا اینو چیکار کنم از طرف دیگه ناامیدم ناامیدم از اینکه این همه گند زدم و بخشیده بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توبه کن،وسوسه شیطانه.خدامهلت میده برنگردی وبری تومنجلاب گناه بیشترغرق میشی.ورسوامیشی،ابروت میره،واتفاقهای بدتر.انتقام خداسخت وکشنده هست.انوقته پشیمونی سودی نداره،برشیطان لعنت کن

سلام 

تنها گناهی که ائمه گفتن خدا نمیبخشه نا امیدی از رحمت و بخشش پروردگاره 

چون شخص رحمت و رحمانیت خداوند رو نادیده گرفته و نعوذبلله انگار خدا این صفات رو نداره یادروغ گفته.شیطان داره از راه نا امیدی بازیتون میده 

لعنتش کنید حتما یه سفر زیارتی امام رضا برید

و شما مجرد بودید به کسی خیانت نکردید الا به نفس خودتون عبنداره خواهرم خدا بخشنده و مهربانه اصلا جای نگرانی نیس 

نمازتو بخون که شیطان از سجده کردن خاطره خوبی نداره😉

عزیزم اون پسر رو فراموش کن و به خودت بیشتر برس یهو مغرور باش و طنازی رو برلی خدا داشته باش.دست اهل بیت همراهت عزیزم 

منم برم حرم خواهر امام رضا جان  واست دعا میکنم

🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘

همسایه کریمه اهل بیت ع.
خدا توبه پذیر هستتو همین که پشیمون هستی کل راه رو رفتیسعی کن محیط کارت رو عوض کنی یا با اون آقا دیگه ...

نیاز مالی ک دارم ن ب اون فقط اون خودش یکی از کارمندای اونجاست ولی ب کارم نیاز دارم

از طرف دیگ خیلی میتونم از اینجا استفاده کنم و پیشرفت کنم 

ولی خودمم میزنه ب سرم بیام بیرون

سلام تنها گناهی که ائمه گفتن خدا نمیبخشه نا امیدی از رحمت و بخشش پروردگاره چون شخص رحمت و رحمانیت خد ...

قربونت برم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه دعا کنی یه طوری بشه ک خیلی داغون نشم از اینجا میام بیرون

من از همه چی میترسم

قربونت برم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭میشه دعا کنی یه طوری بشه ک خیلی داغون نشم از اینجا میام بیرون ...

ترس از چی ؟؟قوی باش 

قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری 

دختر ایرانی قویه با جذبه است مغروره 

دشمنت الان فقط شیطانه لعنش کن 

بگو فستعذباالله من الشر شیطان الرجیم 

پناه میبرم به خدا از شر شیطان رانده شده.

نامید مباش توکل برخدا و ائمه کن دعای توسل بخون برای آرامش روحیت حتما زیارت برو یا بیا قم یا برو مشهد.خدا رئوف رحمان رحیم هست.

به چیزهای خوب فکر کن فقط.واست دعا میکنم اگر لایق باشم

موفق باشی 

همسایه کریمه اهل بیت ع.