2777
2789
عنوان

زنگ زدم شوهرم میگم پول بزن

223 بازدید | 16 پست

پول میخواستم برای مدرسه ی دخترم سرم دادزد بس کن دیگه فردا چک دارم گوشی رو هم قطع کرد روم اصلا موندم چی بگم لال شدم یه لحظه.برگشت گفت بسه دیگه درک کن درحالیکه همیشه درک کردم بماند که هروقت پول بخوایم یانمیده یااگرم بده بامنت و دعوا همیشه ام میگه درک کنید دیگه من ۱۰ ساله دارم درک میکنم نمی‌دونم تاکی باید درک کنم شمابودیدچیکارمیکردید

بگو بیخود کردی زن گرفتی درک نمیکنم وقتی پول نداری برو گمشو 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو یه خورده هم تو درک کن پول نخواستی که بری هفت قلم لوازم آرایش بخری ،واسه مدرسه ی بچه خواستی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
درآمدش چقدره ؟ برا خونه خودش خرید میکنه ؟‌

هرچی درمیاره میده قرعه کشی قسط وام و کرایه خونه من بهش گفتم مگه مجبوری مارو عذاب بدی ۳تاقرعه بنویسی ماهی ۱۲میلیون میده قرعه البته یکیش تا ۳ماه دیگه تموم میشه میمونه ماهی ۷تومن قرعه

خودش چن هفته س نیس سرکاره حالا من پیام دادم برم خونه مامانم در حالیک هفته قبل رفته بودم پیام داد نه فردا برو دیوونم کردی منو 😐

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

من میگم الان خیلی فشار عصبی روشه و نگرانه برای چکش

امروز و شما کوتاه بیا 

براش غذا ذرست کن 

جو خونه رو اروم کن تا فردا بگذره 

بعدش اروم و با لحن خوب خواستتو بگو 

دانشجوی روانشناسی هستم🤍_مرا همین بس،که رسالتمان شفای روح است🕊️🌱
بگو بیخود کردی زن گرفتی درک نمیکنم وقتی پول نداری برو گمشو

واقعا این ادبیات برای ی خانوم بده و چرا باید ب نون آور خونه گفت برو گمشو

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
واقعا این ادبیات برای ی خانوم بده و چرا باید ب نون آور خونه گفت برو گمشو

مردی که با این لح با خانمش صحبت میکنه بدتر هم باید بشنوه 

پول نداشته زن گرفتنش چی بود دختر مردمو عقده ای میکنن

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من میگم الان خیلی فشار عصبی روشه و نگرانه برای چکشامروز و شما کوتاه بیا براش غذا ذرست کن جو خونه رو ...

آخه فقط امروز نیست همیشه همینه عزیزم خواهرشوهرم میگه بخدا اگه این شوهرمن بود دوروزه پرتش میکردم بیرون دیگه خودشون میشناسن اینو.شده بره بیرون بادوستش هرروز قلیون پولش میشه۱۰۰تومن ولی من برای اصلاح وابرو همش ۱۰۰تومنم نمیشه ن میاره یامیگه خودت بردار اصلا توجه نداره لباس داریم نداریم چی میخوریم چی می‌پوشیم فقط میگه پول جمع کنم 

خودش چن هفته س نیس سرکاره حالا من پیام دادم برم خونه مامانم در حالیک هفته قبل رفته بودم پیام داد نه ...

اصلا مگه خونه مامان رفتن اجازه میخاد؟ 

آخه فقط امروز نیست همیشه همینه عزیزم خواهرشوهرم میگه بخدا اگه این شوهرمن بود دوروزه پرتش میکردم بیرو ...

کارتشو دست شما نمیده؟

ای بابا 

بد شد که🤦🏻‍♀️

دانشجوی روانشناسی هستم🤍_مرا همین بس،که رسالتمان شفای روح است🕊️🌱
اصلا مگه خونه مامان رفتن اجازه میخاد؟

تا مجردی زندگی متاهلی رو درک نمی کنی

کارتشو دست شما نمیده؟ای بابا بد شد که🤦🏻‍♀️

ن هیچ وقت حتی مثلا بگم ماهانه یه مبلغ ناچیز اونم نمی‌ده.من فقط بشورم بپزم بچه نگهداری کنم مثلا مراسمی بسه من لنگ میمونم چی بپوشم باید غربشنوم ازش اه چیه شما منو پیرکردین .دیشب میگفت من از دستت خسته شدم داد میزنی گفتم ببین چیکار کردی فشاررومه بچه ها همش ب من چسبیدن سمتشون نمیای درسشون همه چیزشون بامنه