2777
2789
عنوان

سوال طلا

182 بازدید | 12 پست

امروز میخوام برم بگیرم

چهل تومن پول دارم 

ی گردنبند از قبل دارم ولی خیلی بلنده و نماش وقتی کوتاهه خوبه 

ی قسمت ازش رو کوتاه کنم بفروشم بزارم رو پول طلا یچیز خوشگل بخرم؟ 

یا ضرره 

نمیدونم چ کنم

میشه لبخند بزنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اون قسمت اضافه رو نگه دارم سرمایه و یا روزی احتیاج شد؟

ببین اسی یه زمانی همش عوض میکردم کل طلاهام اب شد الان یاد گرفتم فقط پس انداز کنم اصلا عوض نکن 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

من دوبار تعویض کردم هردوبارم ضرر کردم   

اینقد اون طلای جدید چشممو می‌گرفت ک نمیتونستم مقاومت کنم وگرنه میدونستم چ غلطی کردم تا چند روز بعدش سرم سوت میکشید  

خدایا ااااااااااا شکرت
نه کلا به اون گردنبندت کاری نداشته باش یدونه جدید بگیر

میشه اون قسمت اضافه رو هم نگه داره ،اگه میخاد کردبندشو کوتاه استفاده کنه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

میخوام بندازم اخه

عزیزم درهرتعویص شما دوگرم طلا ازدست میدی 

بذار برات مثال بزنم یه طلا پرسیدم ۶گرمو‌خرده ای گفت۳۶تومن نو بود در حالی که ۶گرم شکسته رو خریدم ۲۴تومن  حالا فکر کن علاوه برااون ضرر دوگرمی که میدی (حدود۱۴تومن مثلا)دوباره ده تومنم الکی پول مالیاتواجرت میدی یعنی داری رسما ۲۵میلیون الکی ازدست میدی با تعویض تازه گرم طلاتم همون مقدار اولیع میشع یعنی زنجیر خودت مثلا ۸گرم باشه تعویض کنی ۴۰هم پول بدی بجای اینکه ۷گرم طلا بخری ۸تام ازقبل داشتی از زنجیرت بجای ۱۵گرم ۱۲گرم  میشه طلات پولتم میذه نصفش برامالیات 

کلا ضررهست تعویض ولی اون زنجیر۸گرمیتو نگه داری ۷کرمم امروز بخری میشه ۱۵گرم طلا 

جای اینکه جیب زرگرو پر کنی جیب خودتو پرکن 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...