2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نوت ۲ داشتم..بعد اون کلی گوشی مدل بالاتر خریدم ولی هنوز اون نشده..وای نوت ۸ بخرم چی میشه😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بابام برام از جایی میخواد بگیره گف دقیق بگو چیا باید باشه ک چک کنم ، قیمتش حدود ۳و ۹۰۰ تا ۴ و ۲۰۰ ، هنوز قیمتش ثابت نشده 

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    

هیشکی نداره؟؟؟ شارژر بیسیمش باید جدا بگیرم یا همراشه ؟ دکس چی ؟ اونم جداس یا همراس ؟ اگ نزدیکاتون گرفتن بگید ممنون میشم

بابام برام از جایی میخواد بگیره گف دقیق بگو چیا باید باشه ک چک کنم ، قیمتش حدود ۳و ۹۰۰ تا ۴ و ۲۰۰ ، ...

فک کنم نهایتش شارژر داره و هنزفری

و قلم...فک نکنم چیز بیشتری باشه..ولی خوشبحالت😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
هیشکی نداره؟؟؟ شارژر بیسیمش باید جدا بگیرم یا همراشه ؟ دکس چی ؟ اونم جداس یا همراس ؟ اگ نزدیکاتون گر ...

شارژ بی سیم    دکس😓😓😓😓😓 از اینام داره😍😍من ندارم فقط ذوقشو میکنم😂😄😂😄

فک کنم نهایتش شارژر داره و هنزفری و قلم...فک نکنم چیز بیشتری باشه..ولی خوشبحالت😍😍😍

دکس و بیسیمش ینی جداس؟ اخه میترسم از تو جعبش بردارن ایران دزد زیاده :)) 

مرررسی عزیزم زوج و فرد دوتایی استفاده میکنیم