2777
2789

چندسالیه درس نخوندم می خوام برا کنکور بخونم هدفمم تربیت معلمه خواستم بدونم شرایط سنیش تا چقده؟و اینکه معدل چقد تاثیر داره؟و آزمون کی هست؟

خیلی ممنون از عزیزانی ک جواب می دن😘🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنکور اردیبهشت برای فرهنگیانه 

شرایط سنیش تا جایی که من میدونم تا ۲۴ ساله

معدل هم تا جایی که میدونم ۵۰ درصد تاثیر داره

من معدلم خوب بود ولی دعوت به مصاحبه نشدم

واسه ی اینکه دعوت به مصاحبه بشین باید کنکور ازدیبهشت رو خوب بدین پس خیلی مهمه

توی کنکور اردیبهشت هم یه دفترچه مخصوص فرهنگیان میدن که توش هوش و تعلیم و تربیت داره

یعنی هم کنکور رشته ی خودتون مهمه هم کنکور مخصوص فرهنگیان

من به خاطر کنکور مخصوص فرهنگیان که اصلا نخونده بودم دعوت به مصاحبه نشدم

ولی خب چون علاقه نداشتم ناراحت نشدم 😁

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
کنکور اردیبهشت برای فرهنگیانه شرایط سنیش تا جایی که من میدونم تا ۲۴ سالهمعدل هم تا جایی که میدونم ۵۰ ...

عزیزم مرسی از اطلاعات خوبت😘

میشه بپرسم رتبت چندشد؟

ب نظرت خیلی سخت میشه تربیت معلم آورد؟

اوه من معدلم خیلی پایینه دیپلممو با معدل۱۶گرفتم🤦🏻‍♀️

میتونید نمراتتون رو ترمیم کنید

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
عزیزم مرسی از اطلاعات خوبت😘میشه بپرسم رتبت چندشد؟ب نظرت خیلی سخت میشه تربیت معلم آورد؟

خواهش میکنم❤️😘

رتبم ۲۰۰۰ منطقه یک رشته ی ریاضی

بخوام صادقانه بگم مثل رشته های تاپ سخت نیست ولی خب جدیدا رقابت سرش بیشتر شده و آسونم نیست

ولی با تلاش زیاد حتما میتونید

مصاحبش رو هم جدی بگیرید امسال ۲۵ درصد مصاحبه تاثیر داشت.

من رتبم به فرهنگیان میخورد ولی چون برای آزمون اختصاصیش نخوندم قبول نشدم چون نحوه ی گزینش فرهنگیان نسبت به قبل فرق کرده