2777
2789
عنوان

کیست مویی

130 بازدید | 12 پست

کیست مویی دارم یه مدتی کمرم درد میکرد خیلی اومدم چرب کنم ترکید اما همش تخلیه نشده ولی کوچیک شده  بازم خیلی درد دارم کسی تجربه ای داره؟ توخونه درمان بشه؟ چرک خشک موثرهه؟ دردم بهتر بود از نصف شب باز زیاد شد

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من کیست مویی رحم از مجردیام داشتم بعد گفتن ولی بی خطره....الان ک بعد از دوبار ازدواج انقدر برام خطرناک شده همش کمر درد و اینام شروع شده رحمم درد میکنه و ورودی واژن تیر میکشه و خیلی چیزای دیگ ولی جدیدا میگن اگ بی خطر هست هم بردارید چون ممکنه زیاد شه و رشد کنه و تبدیل ب بدخیم و دور از جون دور از جون دور از جون سرطان شه ک دور باشه همیشه

دقیقا من از موقعی ک لیزر رو شروع کردم اینجوری شدم تا قبلش اینجوری نبودم اذیتم نمیکرد

دلیلش میدونید چیه

میگن با لیزر جلو رشد مو که طبیعی هست وبرای دفع مواد اضافی بدن مثل سودا و چربی ها هست گرفته میشه.

بعد این چربی ها ومیکروب ها جایی برای خروج پیدا نمی کنند وداخل بدن تبدیل به کیست مویی میشن.

بعد میگن لیزر بی خطره وخدا الکی مو گذاشته روی بدن.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

عزیزم من کیست مویی رحم از مجردیام داشتم بعد گفتن ولی بی خطره....الان ک بعد از دوبار ازدواج انقدر برا ...

جدی میگید؟ ان شاالله که حالتون خوب باشه 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب