یاحسین۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 1753 عنوان حس شیشم 121 بازدید | 19 پست هست بیاد گریه می گوید حال دلم راگرچه میدانی،ازلب بسته ی من توبخوان شرح پریشانی 1403/07/10 | 02:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیدای_او_منم عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 958 حس شیشم وقتی میتونه درست بگه ک با استفاده از اون کارت بکشه حس شیش تنها کافی نیست من خودم حس شیشمم بالاست ولی با استفاده از اون کارت میکشم ن ک رندوم چیزیو بگم نمیشه ک اسمم شیدا نیست عاشق و شیدای اونم که عاشق منه باز برمیگرده و مال منه♥️🕯️اکانت قبلیم معلق شد بچه ها شیدام
تیامشم عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 360 حس شیشمی اگه اومدی بگو من و عشقم کی مال هم میشیم ۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
sefid_barfi17 عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 964 حس شیشم وقتی میتونه درست بگه ک با استفاده از اون کارت بکشه حس شیش تنها کافی نیست من خودم حس شیشمم با ... بلدی کارت بکشی؟
___delnia عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 13959 حس شیشم وقتی میتونه درست بگه ک با استفاده از اون کارت بکشه حس شیش تنها کافی نیست من خودم حس شیشمم با ... میشه واسه من بکشی🥲
آوای_باران_ عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1446 حس شیشم وقتی میتونه درست بگه ک با استفاده از اون کارت بکشه حس شیش تنها کافی نیست من خودم حس شیشمم با ... دقیقآ
یاحسین۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 1753 بپرس شایدتونستم😬 سن من چنده الان؟سن ازدواجمم بگو گریه می گوید حال دلم راگرچه میدانی،ازلب بسته ی من توبخوان شرح پریشانی
دخترم_گیسو عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 677 حس شیشم وقتی میتونه درست بگه ک با استفاده از اون کارت بکشه حس شیش تنها کافی نیست من خودم حس شیشمم با ... یه سوال الان من به یه چیزی تو ذهنم فکر کنم بعد سوالشو از شما بپرسم شما دقیقا همونو میگید؟ یا ربطی به فکر من نداره؟ چون یه حس ششمی بود دقیقا چیزایی که تو ذهنم بود رو میگفت
___delnia عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 13959 یه سوال الان من به یه چیزی تو ذهنم فکر کنم بعد سوالشو از شما بپرسم شما دقیقا همونو میگید؟ یا ربطی به ... کجا بود🥲؟
عقاب_تنها عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 1322 یه سوال الان من به یه چیزی تو ذهنم فکر کنم بعد سوالشو از شما بپرسم شما دقیقا همونو میگید؟ یا ربطی به ... یه کاربر بود رز مشکی اون همینجوری بود تعلیق کردنش
شیدای_او_منم عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 958 یه سوال الان من به یه چیزی تو ذهنم فکر کنم بعد سوالشو از شما بپرسم شما دقیقا همونو میگید؟ یا ربطی به ... ببین بزار بهت توضیح بدم توکانال تاوزیون عوض میکنی دکمه رو کیزنی مگه میبینی فرکانشی ک میره به سمت تلوزیون؟ نه...دیقا زندگی هم همینه امرژی خودت اون لحظه بالا بوده اون فرکانس فرستادی برا اون ادم اسمم شیدا نیست عاشق و شیدای اونم که عاشق منه باز برمیگرده و مال منه♥️🕯️اکانت قبلیم معلق شد بچه ها شیدام