2777
2789
عنوان

میشه خواهش کنم تاپیک من بیایین

79 بازدید | 6 پست

برا سلامتی من یه صلوات میدین که شفا بگیرم  سعی میکنم قوی باشم ولی میگن با زبونی که گناه نکردی دعا کن .اجرتون با سید الشهدا با آقا امام زمان .ایشالع آقا امام زمان به همه ما نگاه کنه و حاجت روا بشیم لایکم کنید برام صلوات بدین دوستتون دارم قشنگا‌

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خداوند عزیز به حق رحمت و عظمتش به شما عمر طولانی همراه با سلامتی تن عنایت کنه

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

انشالله خداوند عزیز به حق رحمت و عظمتش به شما عمر طولانی همراه با سلامتی تن عنایت کنهمن خودم از این ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

حالا با زبونی ک گناه کرده باشی نمیشه دعا کرد

اول فکر کنین بعد بنویسن معنی حرفیش این بود دعای آدما در حق همدیگ زودتر مستجاب میشه و از یه حدیث اشاره کرد وقتی به چیزی اعتقاد ندارین نظر ندین 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 30 دقیقه پیش
2791
2779
2792