2777
2789
عنوان

سوال زنانه

936 بازدید | 21 پست

خانوما من بیست سالمه بلوغمم سیزده سالگی بود یعنی اینکه عادی بوده همه چی اما یهم نخندین لطفا مشکلم اینه سی.نه هام خیلی چجوری بگم نرمه آنگار ابه

توروخدا مزه پرونی نکنید 

اگه ورزشی تمرینی بلدید بگید چیکار کنم برا مامانم یا استخر رفتم با دوستام اینجوری نیستن هیچکدوم

اصلا افتاده نیستا اما نمیدونم چرا اینجوریه سایزمم بزرگ نیست

کسی حرف بیجا بزنه نینیارو تگ میکنم حوصله تعلیقی ندارم

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 
بدنسازی بری خوب میشه

دوماه رفتم خودم لاغرم بدتر اب شدم

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش بکن سفت میشه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

رفتی بدنسازی میخواستی بگی ورزشه بالاتنه میخوای انجام بدی که متناسب با اون بهت برنامه بدن.گفتی اینو؟

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
نه خب تمرین مخصوصش رو از مربی بگیر

اره درسته من بدون مربی پیش رفتم شاید دلیلش این باشه

اینو باش😂😂😂

بسوزه پدر تجربه  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
رفتی بدنسازی میخواستی بگی ورزشه بالاتنه میخوای انجام بدی که متناسب با اون بهت برنامه بدن.گفتی اینو؟

نه🙁اصن مربی نداشتم همینجوری رفتم پس دلیلش اینه

بافت سینت انسجام نداره ممکنه با ورزش بهتر بشه همینطور تغذیه درست اما معمولا این اتفاق بعد شیردهی میافته

پریودات منظمه و روالع؟ مشکل هورمون نداری؟ 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه