2777
2789
عنوان

خانوما رابطه با مرد متاهل

235 بازدید | 15 پست

دختر خراب مجرد دیدید با مرد متاهل رابطه داشته باشع؟ بعدش چیشد؟ الان زندگیش چطورع

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم اون دختری که خانوادشم پشتشن قشنگ باهم خونه خراب میکنن اونیم که خانوادش پشتش نیستن میترسه ول میک ...

مرده چی؟ 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

زنه پسره جدا شد و این غفریته زنش شد با هزار جور دعا و ... اتفاقا امشب تو اینستا دیددم رفتن مسافرت و عکس گذاشته خونه خراب کنننن

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

مرده زنشو طلاق داد خونشو فروخت مهریه زنه رو داد با دختری که ماشین و خونه داشت ازدواج کرد

بچشون هم هی بین مامان و بابا پاسکاری میشه

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

چقدر این هوس آبرو بر و حیثیت بر شده هر کسی توان و تحمل مقابله با هوس و نداره فقط بايد سعی کنی موقعیت ...

حس میکنم از زمان کرونا ک رسانه ها پررنگ تر شدن مردم بیشتر تایم گذاشتن اوضاع بدتر شد!تمام ایستا تلگرام شده خیانت هرزگی