2777
2789

اول راجب لواشک نوشته بودن که خیلی کثیف درست میشه فلان بیسار بعد مردم تجربشون رو راجع به کار کردن توی کارخونه ها نوشته بودنن راجب همشوننن نوشته بودن حتی شرکت و برند های خیلی معروف گوشت مرغ ختی وسایل شوینده و دستمال کاغذی و ماسک  مثلا میگفتن تولیدی که خیلی کثیفه پر از موش و سوسک و فلان حتی وقتی مواد غذایی تاریخشون تموم میشه برگشت میزنن تاریخو عوض میکنن وای ی کثافتایی خوندم میگفتن وقتی از بهداشت میان ی رشوه خوب میدن و تموم 

ادم پس چی بخوره؟ همه چی انقدر غیر بهداشتی 😭من خودم ی مدت زمان مدرسه ساندویچ کلاب میخوردم هنوز که هنوز معده و رودم درگیره خدا ازشون نگذره بی وجدان ها😢

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

دیگه نه در این حد 

مارک خوب و معتبر بگیری چیزی نیست

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن

دنیا دو روزه

فوقش میمیریم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

ولش کندنیا دو روزهفوقش میمیریم

والا ..حیف نیست این بدن سالم بمیره😂💔

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

من یه کلیپ تو ماهواره دیدم حال بهم زن تو تولید یه محصول خوراکی،که نمی‌تونم تعریف کنم.راست و دروغش رو نمی‌دونم 

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

ولش کندنیا دو روزهفوقش میمیریم

لایک به امضات👍

فقط من در مورد شرکت حلواشکری عقاب شنیدم که خیلی بهداشت رعایت میکنن 

ولی در مورد خرماهای بسته بندی چیزهایی شنیدم که عمرا لب بشگزنم مخصوصا اون ترکیبیها با شکلات و آجیل

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
لایک به امضات👍

فدات❤️

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

هنو کارت ب دکترو دارو نکشیده وگرنه هیچوقت اینو نمیگفتی

دقیقا از ادم هایی که قدر سلامتیشونو نمیدونن متنفرم امیدوارم کار هیچکس به بیمارستان نکشه

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
هنو کارت ب دکترو دارو نکشیده وگرنه هیچوقت اینو نمیگفتی

کشیده که میگم

عفونت مثانه گرفتم

دو سه سال پیش شبانه اورژانسی رفتم بیمارستان از شدت دلدرد شدید سر همین عفونت مثانه

دکتر میگفت یه علتش ممکنه غذای ناسالم بوده باشه

اومدیم خونه

عسلی که سوغات برامون اورده بودن تقلبی بود

ریختیم دور

البته دلیل اصلی عفونت مثانه به خاطر نگه داشتن طولانی مدت ادرار هست

ولی تغذیه هم موثره

به هر حال آدم اگر بخواد اینقدر ریز بین باشه نمیتونه زندگی کنه چون الان اینقدر تقلب و دغل بازی زیاد شده مخصوصا تو کارخونه های تولید مواد غذایی که چاره ای جز مثرف کردن نداریم