2777
2789
عنوان

من واقعا

88 بازدید | 12 پست

واقعا واقعا میگم بدون هیچ اغراری یا چیزی من هروز از اطرافیانم میشنوم که خوشگلم زاویه فک دارم مژه هامم خوبه بلنده و پوستم صاف و سفیده بینیم از نیم رخ قوس داره و عملیه اما از جلو پهنه ابروهامم افتادگی داره اما اندامم و موهام خیلییی خوبه حالا بخاطر همون ابرو و بینیم خیلی احساس بدی دارم همش گریه میکنم و ناراحتم حس میکنم الکی بهم میگن خوشگلی اینا بچه ها من نمیتونم عکس بزارم پس لطفا نگید عکس و خودتونو بزارید جایی من لطفا من همش ابروهامو میدم بالا چون فکرمیکنم اینطوری خوشگل تر میشم یا بینیمو بزور جمع میکنم یا که همش با کانتور زشتی شو میپوشونم من واقعا حس میکنم اگه عمل کنم خوشگل میشم یا خوشگل تر میشم اما خانواده گرامیم درکم نمیکنن و میگن بیخودی داری خودتو اذیت میکنی چون بینیت خوبه و خوشگله اما گفتن که میتونی ابروهاتو یه کاری کنی 

من ۱۸سالمه از نظر مالی  هیچ مشکلی نداریم که بگم بخاطر اون نمیزارن عمل زیبایی انجام بدمو......

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

خط اول: اغراق: به معنی مبالغه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خط اول: اغراق: به معنی مبالغه

جدی اغرار میشد تعریف بیش از حد تو یه چیزی😐

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی اغرار میشد تعریف بیش از حد تو یه چیزی😐

نه میشه اغراق
اقرار میشه اعتراف کردن
بخاطر لحن عامیانه معمولا با هم اشتباه میشن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من ناراحتم اومدم با شما دردودل کنم نه چیز دیگه ای پس لطفا درباره ای چیزایی بی ربط صحبت نکنید

نه میشه اغراقاقرار میشه اعتراف کردنبخاطر لحن عامیانه معمولا با هم اشتباه میشن

آهان بازم ممنون 

خودتو اذیت نکن ، کاری به تایید دیگران هم نباش ک بگن خوشگلی یا نه

نه دنبال تایید شدن زیبایی از طرف دیگران نیستم میخوام خودم اون احساس زیبایی رو داشته باشم که ندارم💔

مشخص واقعا زیبای

متشکرم خانم🩵

همینطور ک هستی خودتو دوس داشته باش دختر انقد خودتو اذیت نکن🤩

🥹✨️