2777
2789
عنوان

از مادر شوهر متنفرمممممم

346 بازدید | 28 پست

ی آدم خیلییی فضول هس ک از همه چیم خبر داره چون شوهرمم بچه ننه هس.زبون تند هم داره چجوری ازش فاصله بگیرم؟چون شوهرم همیشه هر وقت میگه بیا بریم خونه مامانم باااااید برم وگرنه دعوا در حد زدن میشه.چیکار کنم ب نظرتون

باهاش کم حرف بزنم میگه چیه با شوهرت بحثت شده.یا میگه باز اخمات تو همه...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده شوهر دهن لق

یه جاهایی مجبوری به شوهرت هم یه چیزایی رو نگی

هر حرفی مادرشوهرت زد انکار و حاشا کن

من بودم گیجش میکردم .جواب دو پهلو بده

هر حرفی شوهرت زد برعکسشو بگو

بعد اگه شوهرت ازت پرسید چرا این حرف زدی انکار کن

بذار هر دو تا گیج و مات بشن و آخر سر بیخیال میشن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

اشکم دراومد

من سکوت میکنم وب زندگیم ادامه میدم وخفه خون میگیرم

اصلا دلیل روب راه بودن زندگیم همین وقف زندگی و کنیزی کردنمه وخودمو ندیدنه 

چقدر یک زن بی پناهه

چ زمستان غم انگیزی خواهدشد ماه دی باشد و آغوشت کم باشد.برای از دست دادنت زمستان فصل نامردی ست.

دلم خیلی گرفت بااین تایپیک یاد خودم افتادم ک چقدازخودگذشتمهیچکس ندید وتازه میگن نکزدی وطلبکارم هستن

چ زمستان غم انگیزی خواهدشد ماه دی باشد و آغوشت کم باشد.برای از دست دادنت زمستان فصل نامردی ست.

خیلی بده شوهر دهن لقیه جاهایی مجبوری به شوهرت هم یه چیزایی رو نگیهر حرفی مادرشوهرت زد انکار و حاشا ک ...

این کارو کن جواب میده 

چهار و قل و حمد رو یکبار و آیه الکرسی رو پنج بار قبل از اینکه بری خونش بخون

ازصب باکلی شوق پامیشم صبونه میچینم باماساز و نازکشیدن بچم بیدارمیکنم اون نق

باز میرم کتابامیارم باعشق از روسوال جواب میخونم ب تکراراون بفهمع ملکه ذهنش شه

و اون بااخم وتشرنگام میکنه 

میرن مدرسه وسرکار 

باعشق ناهارمیپزم وکارای خونه

ظهرمیرم باهیجان بدرقشون واوناکم محلی و تاعصرباالتماس بابچع کار میکنم

عصرکلاسمیبرم بدپبدو شام ودمنوشو.... 

باز باز باز اوناکم محلی و نق

آخ برای دلم

ازصب باکلی شوق پامیشم صبونه میچینم باماساز و نازکشیدن بچم بیدارمیکنم اون نقباز میرم کتابامیارم باعشق ...

برا خودت چقدر وقت میذاری؟

به خودت بیشتر برس

خودت اولویت خودت باش

منم رو درس بچه حساسم ولی وادارش میکنم خودش بخونه

یه حرکتی بزن 

یه چند روز بی محلی کن 

💔💔

خیلی مظلوم باشی همین میشه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

خیلی کم پیش میاد گریه کنم ودلم بگیره

خیلی پرانرزی ام وناامیدنمیشم

امافک کن ب کجارسیدم ک الان اشک میریزم

یکی توزندگیم بوذ قبلا

ایقدنازم میکشید ایقد دوسمداشت

راه میرفتم قربون صدقم میرف

دهسال باهم بودیم 

خدای روی زمینم بودخداش بودم

بااینکه شوهرمو دوسدارم اما دوروزه یاداون میوفتم وباصدای بلند زارمیزنم